TYT matematik kampı önerisi

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Abra A7
3050 Tİ
8 GB Ram
Meslek
Video Editör
Merhaba, temelimi Şenol hoca ile attım, nasıl bir yol izlemeliyim? Matematik kampı olarak Mert hoca öneriliyor ayrıca hangi kaynağı çözmem gerek? Orijinal ve acil TYT matematik öneriliyor.

Hocam 0 bilgi ile Mert hoca izleyerek başladım. Acil TYT yayını pek işe yaramaz diyorlardı fakat arkadaşlarım çözünce bende denemek istedim. 2 haftada sadece konu anlatım videolarını izledim ardından soru çözmeye başladım. Şu an geo hariç 21-25 arası net yapıyorum. 2. Yayın olarak 3D aldım. Yani Acil yayınlarının beni daha çok zorladığını söylemek isterim. Orijinal yayınları bir hayli zorlar hocam. Temelim iyice var diyorsanız çözebilirsiniz. Ben temelim yok diye Acilden başlamıştım.

Mert hoca iyidir istersen bıyıklı matematikten de ilerleyebilirsin. İkisi de çok iyi hocalardır ben TYT matematiği bıyıklı matematikten bitirdim. Burada senin ne kadar çalıştığında önemli tabii ki ayrıca netlerin ne durumda ona göre kaynak önerisi yapabilirim.

Mert hoca iyidir istersen bıyıklı matematikten de ilerleyebilirsin. İkisi de çok iyi hocalardır ben TYT matematiği bıyıklı matematikten bitirdim. Burada senin ne kadar çalıştığında önemli tabii ki ayrıca netlerin ne durumda ona göre kaynak önerisi yapabilirim.

Hocam daha yeni temelim bitti maksimim 3 veya 4 netim vardır.

Hocam 0 bilgi ile Mert hoca izleyerek başladım. Acil TYT yayını pek işe yaramaz diyorlardı fakat arkadaşlarım çözünce bende denemek istedim. 2 haftada sadece konu anlatım videolarını izledim ardından soru çözmeye başladım. Şu an geo hariç 21-25 arası net yapıyorum. 2. Yayın olarak 3D aldım. Yani Acil yayınlarının beni daha çok zorladığını söylemek isterim. Orijinal yayınları bir hayli zorlar hocam. Temelim iyice var diyorsanız çözebilirsiniz. Ben temelim yok diye Acilden başlamıştım.
Hocam mert hoca bittiği gibi mi acile başladınız?

Yani başlangıç için iyi netlerde değişiklikler oldu sizde o zaman değil mi hocam?

Hocam TYT denemelerinde Max 5 doğru ve en az 14 yanlışım çıkıyordu. Şu an geometri harici 20+ doğru çıkıyor ve en fazla 3 yanlışım çıkıyor. Beni bu derece geliştirdi. Sizde bile en az 10-15 net fark yaratacağından eminim. Şuan 1 aydır hiç çalışmıyordum bugün program yapıp AYT başlıyacağım ve çözeceğim testler arasında Acil ilk sırada geliyor. Yeteri kadar zor soruyolar bazen aşırıya kaçıyorlar ama yapıyorlar cidden.

Hocam TYT denemelerinde Max 5 doğru ve en az 14 yanlışım çıkıyordu. Şu an geometri harici 20+ doğru çıkıyor ve en fazla 3 yanlışım çıkıyor. Beni bu derece geliştirdi. Sizde bile en az 10-15 net fark yaratacağından eminim. Şu an 1 aydır hiç çalışmıyordum bugün program yapıp AYT başlayacağım ve çözeceğim testler arasında acil ilk sırada geliyor. Yeteri kadar zor soruyolar bazen aşırıya kaçıyorlar ama yapıyorlar cidden.

Anladım hocam teşekkür ederim iyi çalışmalar size de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı