TYT matematik kanal önerisi

1. gün azda olsa kafama koydum toplama cıkarma bölme carpma zaten 1 saat sonra rasyonel sayılara bakıcam bakalım 5-6 saatlik ders calısıcam

hocam siz en cok hangi konularda takıldınız
Ben temel kampında çok takılmamıştım, her videoyu tek oturuşta iyi dinleyerek anlıyordum. 15,16 günde bitirmemin sebebi kendimi sıkmak istememem ve matematiğe karşı yine soğumamak içindi.

Rasyonel sayılar matematik için temel konu ama yapılıyor hocam olayı sadeleştirme genişletme zaten kısacası
hocam temel matematigin izledim daha yeni biraz zorlandım ama yapıcam inşallah sadeleştirme ve genişletmeyi yaparsam herşey olacak yarın 3. güne geçicem bakalım hocam senden bişi isteyebilir miyim

Hocam sosyal medya veremem ama kafanıza takılan bir şey olursa derslerle ilgili vs. bu konu altından yazabilirsiniz.
Veya konu açıp beni etiketleyebilirsin.

Sorun degil hocam. Hocam ben bu rasyonel sayılara baktım bugün işte saat 1 de başladım 8'e kadar biraz sürdü ama az cok bir şey anladım. Hani teste geçtigim zaman test ile mal mal bakışıyoruz. Sence böyle olması normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam video uzun sizin kitaba geçirmenizi de zamana katarsak bu saat normal. Çünkü kamp 10 gün ama yani günde 7-8 saat matematik çalışarak hem insanı soğutur hem bıkmış olursun.
Yapmaya çalış anlamadığın varsa defteri aç bak nasıl yapılmış vs.
Soru çözüm videosu varsa izleyebilirsin.
Tek matematik değil 1 gün matematik yapsan diğer gün dil bilgisi, sosyal veya fen bak.
Sorun degil hocam. Hocam ben bu rasyonel sayılara baktım bugün işte saat 1 de başladım 8'e kadar biraz sürdü ama az cok bir şey anladım. Hani teste geçtigim zaman test ile mal mal bakışıyoruz. Sence böyle olması normal midir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı