TYT matematik kaynak önerisi

pmetheus

Hectopat
Yer
41°18'14.1"N 81°54'06.1"W
Daha fazla  
Merhaba, 12. sınıfa geçtim. 9, 10 ve 11. sınıf ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bu yazda TYT matematiğe başlamayı düşündüm. 11. sınıf ve geri kalan TYT konuları 12. sınıfta biter mi acaba? TYT için bir matematik kaynak önerebilir misiniz? Ayrıyeten önereceğiniz bir şeyler var mı?

Temel matematik videolarını izleyip bitirin. Sonrasında kolay-giriş seviyesinde bi' soru bankası bitirin. Ardından deneme ile netlerinize bakıp duruma göre karar verirsiniz. 12. sınıfta bitip bitmeyeceği sizin çalışma planı ve kafa yapınıza bağlı.

İlk aşamada 345 daha sonra Bilgi sarmal, Çap üniversite hazırlık fasikülleri çözebilirsin. 345 kolay bilgi sarmal ve çap kolay-orta. Yalnızca matematikle olmaz bu arada matematikten 30 soru geliyorsa geometriden de 10 soru geliyor ona da çalışmanız lazım.

İlk aşamada 345 daha sonra Bilgi Sarmal, Çap üniversite hazırlık fasikülleri çözebilirsin. 345 kolay Bilgi Sarmal ve çap kolay-orta. Yalnızca matematikle olmaz bu arada matematikten 30 soru geliyorsa geometriden de 10 soru geliyor ona da çalışmanız lazım.

345 kolay mı? İlk defa senden duydum. 345'in içinde yer alan kolay sorular bile ortalama veya üstü

345 kolay mı? İlk defa senden duydum. 345'in içinde yer alan kolay sorular bile ortalama veya üstü
Evet 345 kolay bir kaynak cogu hoca baslangic kaynagi olarak ya hiz ve renk ya da 345 aldirir. Benden duymaniza da sasirdim kimse sorsaniz boyle soyler yani.

Geometriden 15 soru gelmiyor mu?
TYT 10 AYT 10 toplam 200 soruda 20 tane geliyor hocam. Konu basligini acan hocam TYT dedigi icin sadece TYT'de 10 tane var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı