TYT matematik kaynak önerisi

ArdQAG

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 10. sınıfa geçtim 9. sınıfta hiç soru vs çözmedim ondan bir soru görünce yapmakta zorlanıyorum. 7. 8. sınıf neredeyse hiç yok bu seviyede aktif matematik mi? Antrenmanlarla matematik mi? Matematiğin ilacı kitabımı beni daha geliştirir? (konu anlatımları için vs. mert hocaya bakacağım)

Hedefim Hava Harp Okulu.

9.sınıfı bitirirken bu istekte olmanız cidden çok hoş. Aktif matematikle başlayıp, acil ilaç matematiği de ondan sonra yaparsanız çok iyi olur. 10.sınıf için bunları yapsanız yeter, yavaş yavaş gidin.

Matematikte hiç temelim yoksa Antrenmanlarla Matematik 1 almanı öneririm. Sonrasında İlk Adım çözüp üstünden geçersin. Ondan sonra Acil Matematiğin İlacı, Karekök 0 Matematik alabilirsin. 345’te çözebilirsin.

Matematikte hiç temelim yoksa Antrenmanlarla Matematik 1 almanı öneririm. Sonrasında İlk Adım çözüp üstünden geçersin. Ondan sonra Acil Matematiğin İlacı, Karekök 0 Matematik alabilirsin. 345’te çözebilirsin.
Hocam acil berbat ya. Daha dün bitirdim matematiğin ilacını gerçekten ortaokul çocukları bile çözebilir. Lise düzeyinde kesinlikle değil, kimseye de önermem. Sizinle 2. karşılaşmamız bu arada sizde hız ve renk paragraf vardı kaça geldiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı