Arkadaşlar şu an 11. sınıfım ve TYT denemelerinde matematikten 5-6 net yapıyorum ve matematiğin ilacı kaynağından başlayacağım ama Bilgi Sarmal yayınları ile paralel çözeceğim. Beni zorlar mı nasıl olur sizce?
Konuları kimden izleyeceğinize dair fikriniz var mi?
Konuları kimden izleyeceğinize dair fikriniz var mi?
Mert hoca.
Arkadaşlar şu an 11. sınıfım ve TYT denemelerinde matematikten 5-6 net yapıyorum ve matematiğin ilacı kaynağından başlayacağım ama Bilgi Sarmal yayınları ile paralel çözeceğim. Beni zorlar mı nasıl olur sizce?
Sizin öneriniz nedir kanal olarak pekiO zaman hiç acil le uğraşmayın mert hocanın kamp kitabını bitirin üzerine "Bilgi Sarmal 345 veya 3D'den" 1 tanesini çöz. (2024 yazında mert hocayla ilerleyen çoğu arkadaşım, yarıda bıraktı muhabbeti çok olduğu için bilgin olsun)
Sizin öneriniz nedir kanal olarak peki.
Bazen klişelere güvenmek gerekiyor hocam, Eyüp boncuğu hakkını vererek izlersen rahat derece yaparsın matematik adına, bildiğim kadarıyla 2026 için yeni video dersleriyle uyumlu TYT kamp kitabı çıkaracak( soru bankasıda olabilir. ) Çıkarmazsa 2024 3D TYT vdd yazarsan çıkar bu oynatma listesi çok sağlamdır kamp kitabını al başla. "hocayla kimyam uyuşmaz diye düşünme garanti uyuşur"
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.