TYT Matematik Kaynak Önerisi

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
2025 TYT Matematikte Geometri hariç yani sadece Matematik kısmında 12 net yaptım. Orijinal eskisi kadar zor değilmiş diye duydum ondan dolayı aklımda Orijinal / 3D / 345 kaynakları var. Sizce hangisini kullamalıyım?

2025 TYT matematikte geometri hariç yani sadece matematik kısmında 12 net yaptım. Orijinal eskisi kadar zor değilmiş diye duydum ondan dolayı aklımda orijinal / 3D / 345 kaynakları var. Sizce hangisini kullamalıyım?

Hocam orijinal çok abartı zor değil ama 3D gerçekten de zor bir kaynak

Ben geçen sene 10-15 net yaparken 345 ve orijinali bitirmiştim netim 25'lere kadar çıkmıştı.

345 almanızı öneririm biraz da ilerleyince orijinal ile beraber götürürsünüz.

2025 TYT matematikte geometri hariç yani sadece matematik kısmında 12 net yaptım. Orijinal eskisi kadar zor değilmiş diye duydum ondan dolayı aklımda orijinal / 3D / 345 kaynakları var. Sizce hangisini kullamalıyım?

Bana sorarsanız önce ilk 12 konu çalışması yapın. Ardından problemler fonksiyon falan akar gidersiniz.

Matematiğin ilacı + temel atma kampı.

İlk 12 konuyu böyle sağlamlaştırın. Ardından kalan konuları (problemelr dahil) öğrenmek ve pekiştirmek amacıyla kullanın.

2. kaynak 345 olabilir. Bilgi Sarmal olabilir. Acilin normal kitabı olabilir.

Bana sorarsanız önce ilk 12 konu çalışması yapın. Ardından problemler fonksiyon falan akar gidersiniz.

Matematiğin ilacı + temel atma kampı.

İlk 12 konuyu böyle sağlamlaştırın. Ardından kalan konuları (problemelr dahil) öğrenmek ve pekiştirmek amacıyla kullanın.

2. kaynak 345 olabilir. Bilgi Sarmal olabilir. Acilin normal kitabı olabilir.

PKOB'a kadar çalışma yaptım fakat soru çözmeye özen göstermediğim için netlerimin bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Soru bankası alıp birkaç gün içinde eritmeyi düşünüyordum açıkçası.

@Nisshin direkt orijinal çözmek istiyorum, biraz geç kaldım gibi hissediyorum ondan dolayı tek bir kaynak bitirmek istiyorum siz ne dersiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı