Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki seneye YKS'ye gireceğim ve bu yaz TYT matematikten soru bankası bitirmek istiyorum. Şu an 7-8 net yapıyorum. Orta düzeyde net artıracak TYT matematik soru bankası önerileriniz nelerdir?
345'ten sonra acil'e başlaması saçmalık.345 ile netlerinizi 20 seviyesine çok rahat çıkarırsınız sonrasında acil veya 3D tavsiye ederim.
Antrenmanlar serisini al, zamanında çok dalga geçmiştim ama faydalarını şimdi görmeye başladım. Problem kitabı için "Hiç Problem Değil" alabilirsin soru mantıklarını çok güzel anlatıyor.Merhaba arkadaşlar, önümüzdeki seneye YKS'ye gireceğim ve bu yaz TYT matematikten soru bankası bitirmek istiyorum. Şu an 7-8 net yapıyorum. Orta düzeyde net artıracak TYT matematik soru bankası önerileriniz nelerdir?
345'ten sonra Acil'e başlaması saçmalık.
345'e göre Acil zor bir kaynak biliyorsun değil mi? 7-8 net yapan bir kişi için 345'ten sonra Bilgi Sarmal çözmesi daha mantıklı olur.TYT için yeterli orta seviye bir kaynaktan sonra acil veya 3D gerekli kesinlikle.
345'e göre acil zor bir kaynak biliyorsun değil mi? 7-8 net yapan bir kişi için 345'ten sonra bilgi sarmal çözmesi daha mantıklı olur.
Bilgi sarmalla 345 neredeyse aynı ikisinden birisi çözülüp acil bitirilmeli bence TYT için fazla zaman ayırmaya gerek yok. Eğer arkadaş sayısalsa zaten pek zamanı yok TYT için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.