TYT matematik kolay konular neler?

Shukurani

Hectopat
TYT matematik te 7 8 net yapmak istiyorum.
Bu konularda eksiklerim var eksiklerimi kapatmak için

Temel kavramlar.
Bölme ve bölünebilme.
Rasyonel sayılar.
Üslü sayılar.
Köklü sayılar.

Son düzenleme:
TYT matematik te 7 8 net yapmak istiyorum.
Bu konular 1 günde öğrenebilecek konular mı?

Temel kavramlar.
Bölme ve bölünebilme.
Rasyonel sayılar.
Üslü sayılar.
Köklü sayılar.

Hocam sizde neyin peşindesiniz 1 günde 7 8 net ama olabilir tabii kapasiteye bağlı öğrenilmeyecek konular değiller.

1 günde öğrenirsin de sağlık olmayabilir. Şaşırtmalı soru tarzları fazla bazılarında. Mesela karekökte yok eşlenikmiş yok negatif kökmüş vs. yorar biraz. 😯

İstersen "Denklem ve Eşitsizlikler" konusuna da bakabilirsin. Diskriminantı falan öğrensen yeter ama çıkmayabilir sınavda. 🥹

Hocam sizde neyin peşindesiniz 1 günde 7 8 net ama olabilir tabii kapasiteye bağlı öğrenilmeyecek konular değiller.
Pardon hocam yanlış anlatmışım bu konularda eksiklerim var tamamen baştan değil çıkmış sorularda 4 5 net yapabiliyorum net artırmanın peşindeyim o yüzden

Kesinlikle bir günde öğrenip soruları çözemezsin. Sadece %30'unu tamamlayabilirsin bence. Belki çok kolay sorular çıkar, onları çözebilirsin sınavda. Bu da maksimum 5 nettir.

O kadar yapabiliyorum zaten 😅 acaba sözeli daha çok mu yüklensem 45 50 net yapmam gerek TYT de.

Konu anlatımı neredeyse hiç yok, bir günde bitirebilirsin ama temel olduğu için pratik yapman lazım.

Sanırım çok pratik yapmadığımdan kafamda tam oturmamış o yüzden soruları çözmem uzun sürüyor ama sınava 1 2 gün kaldı 😥sence sözele mi odaklanmalıyım 45 50 net yapmam gerek

Son düzenleme:
Pardon hocam yanlış anlatmışım bu konularda eksiklerim var tamamen baştan değil çıkmış sorularda 4 5 net yapabiliyorum net artırmanın peşindeyim o yüzden

O kadar yapabiliyorum zaten 😅 acaba sözeli daha çok mu yüklensem 45 50 net yapmam gerek TYT de.

Sanırım çok pratik yapmadığımdan kafamda tam oturmamış o yüzden soruları çözmem uzun sürüyor ama sınava 1 2 gün kaldı 😥sence sözele mi odaklanmalıyım 45 50 net yapmam gerek
Sınava 2 gün kala matematikten hiç bir şey bekleme seni kurtarmaz, sözel falan yap dediğin gibi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı