Bu yüzden abim TYT matematik için 4-5 civarı kitap bitirdi.@Coderman128 az bile söylemiş. TYT matematik bilgiye değil pratiğe bakıyor. Sorulara dikkatlice bakarsanız bilgiden ziyade mantıkla çözüldüğünü görebilirsiniz.![]()
Bu yüzden abim TYT matematik için 4-5 civarı kitap bitirdi.@Coderman128 az bile söylemiş. TYT matematik bilgiye değil pratiğe bakıyor. Sorulara dikkatlice bakarsanız bilgiden ziyade mantıkla çözüldüğünü görebilirsiniz.![]()
@Coderman128 az bile söylemiş. TYT matematik bilgiye değil pratiğe bakıyor. Sorulara dikkatlice bakarsanız bilgiden ziyade mantıkla çözüldüğünü görebilirsiniz.![]()
Aynısını abim de yaptı.@PowerFast şahsen 2. dönem elime TYT matematik kitabı almadım, sadece deneme çözdüm. 2. dönemimde büyük oranda AYT ağırlıklı çalışmıştım.![]()
Temeliniz varsa biter fakat bence acele ile bitirmek doğru ve kalıcı olmaz.Selamlar. Temel kavramlar, bölünebilme kuralı, rasyonel sayılar vs. bu gibi konular ayrı ayrı 1 günde biter mi soru çözümüyle birlikte?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.