TYT matematik konularını unutmak

Efe Kirwe

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şubat ayının ortalarında TYT matematiği bitirmiştim iyi kötü 10-15 net yapıyordum ama TYT matematiği bitirdikten sonra maalesef tekrar etmedim TYT matematiği AYT kasmaktan. Geçenlerde TYT denemesi çözeyim dedim matematikten 4,75 net yaptım. Bu TYT matı nasıl halledebilirim tekrar?

TYT matematik zaten en temel konuları içeriyor. Matematiğin temeline hakim birisi zaten rahatlıkla 15 net çıkartabilir. Sizin direkt en temelinde sorunlarınız olabilir. Bu saatten sonra yapabileceğiniz en mantıklı hareket konu tekrarları izleyip hızlı hızlı tekrar yapmak olacaktır.

TYT matematik zaten en temel konuları içeriyor. Matematiğin temeline hakim birisi zaten rahatlıkla 15 net çıkartabilir. Sizin direkt en temelinde sorunlarınız olabilir. Bu saatten sonra yapabileceğiniz en mantıklı hareket konu tekrarları izleyip hızlı hızlı tekrar yapmak olacaktır.

He kanka öyle miymiş tamam ben temel atmaya 9. sınıfa gidiyorum o zaman. Dostum benim bu ayrıntı kurallardan bahsediyorum. Bilmiyorum değil hatırlamıyorum sadece soruya bakınca yapamıyorum ama çözümüne bakınca aklıma geliyor anca onu soruyorum nasıl kolayca hatırlayabilirim bu konuları diye. Ayrıca dostum sen AYT'de 70-75 net yapabiliyor musun ya da.
Yaptın mı merak ediyorum yanlış anlama.

He kanka öyle miymiş tamam ben temel atmaya 9. sınıfa gidiyorum o zaman. Dostum benim bu ayrıntı kurallardan bahsediyorum. Bilmiyorum değil hatırlamıyorum sadece soruya bakınca yapamıyorum ama çözümüne bakınca aklıma geliyor anca onu soruyorum nasıl kolayca hatırlayabilirim bu konuları diye. Ayrıca dostum sen AYT'de 70-75 net yapabiliyor musun ya da.
Ben üniversiteden mezun olalı 5 yıl oluyor. 4 işlem yapabilen birinin 15 net çıkarttığı bir sınavda 4,75 net çıkartan birisi elbette ki matematiği bilmiyordur. Bu üslupla ve bu bilmiş tavırla neden konu açtınız anlamadım.

Hocam yanlış anlama ama tyt matematik denemelerinde ayrıntı kurallar zaten sorulmuyor sorulsa da çok nadir sorular temel yorumla ve anlam bilgisiyle çözülüyor yukarda yazan arkadaş haklı temeliniz maalesef eksik ve AYT de 70-75 yapıyorum

Ben üniversiteden mezun olalı 5 yıl oluyor. 4 işlem yapabilen birinin 15 net çıkarttığı bir sınavda 4,75 net çıkartan birisi elbette ki matematiği bilmiyordur. Bu üslupla ve bu bilmiş tavırla neden konu açtınız anlamadım.

LGS hazırlanırken TYT matematik sorularını çözüyordum 25 30 net yapıyordum.

Asıl sizin bu küstah tavırlarınız çok saçma ve rahatsız edici. 4 işlem bilen birisi rahat 15 net yapar demeniz aşırı saçma. Ayrıca konuları bilmiyorum değil unutmuşum diyorum sizin burada bana genel tekrar konu kampı videoları tavsiye etmeniz gerekirken temel matematiğin yok git tekrar temel at demeniz hayli hayli komik. Ayrıca evet TYT'ye önem vermiyorum çünkü AYT'ye daha çok önem veriyorum o yüzden TYT netlerim düşük evet ama sizinkiler yüksektir ne de olsa Technopat'ta ne doktorlar ne mühendisler yetişiyor değil mi?

Asıl sizin bu küstah tavırlarınız çok saçma ve rahatsız edici. 4 işlem bilen birisi rahat 15 net yapar demeniz aşırı saçma. Ayrıca konuları bilmiyorum değil unutmuşum diyorum sizin burada bana genel tekrar konu kampı videoları tavsiye etmeniz gerekirken temel matematiğin yok git tekrar temel at demeniz hayli hayli komik. Ayrıca evet TYT'ye önem vermiyorum çünkü AYT'ye daha çok önem veriyorum o yüzden TYT netlerim düşük evet ama sizinkiler yüksektir ne de olsa Technopat'ta ne doktorlar ne mühendisler yetişiyor değil mi?

YKS sınavında 78/80 matematik yapmış birisi olarak söylüyorum 15 neti 4 işlem bilen yapar bu konuda arkadaşlar haklı.

Hocam regl falan mısınız üslubunuz cidden anlaşılmaz. Matematikte 5 net yapıyorsanız nasıl bir tavsiye bekliyorsunuz? Ondalık sayılarla toplama işlemi, basit mantık sorusu, üslü sayı sorusu zaten 5 net ediyor.

"Küstah" kelimesinin kelime anlamını bildiğinizden emin değilim. Siz okuduğunuzu anlamamışsınız, size sıfırdan temel atmanızı öneren kimse olmadı zaten. Evet ayrıca, 4 işlem bilen birisi 15 neti rahatlıkla yapabilir. Technopat Sosyali bu konuda yeterli görmeyip, alaycı bir tavırla "Technopat'ta ne doktorlar ne mühendisler yetişiyor değil mi?" yazmanız ve bu mesajı Technopat'ta fikir almak için açtığınız bir konuya yazmanız tam anlamıyla bir ironi olmalı. Size başarılar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı