TYT matematik konularını unutmak

Tamam abicim 4 işlem bilmiyorum evet. Lütfen bana konuları tekrar yapmak için bir YouTube kanalı önerebilir misiniz lütfen en başından beri istediğim bu zaten. Belki 5 olan netimi 6-7 yaparım. İyi sosyaller diliyorum hepinize🙌🏻

Tamam abicim 4 işlem bilmiyorum evet. Lütfen bana konuları tekrar yapmak için bir YouTube kanalı önerebilir misiniz lütfen en başından beri istediğim bu zaten. Belki 5 olan netimi 6-7 yaparım. İyi sosyaller diliyorum hepinize🙌🏻

YouTube'dan video izleyerek matematik öğrenilmez eline kitabı alıp hayvan gibi pratik yapman lazım.

YouTube'dan video izleyerek matematik öğrenilmez eline kitabı alıp hayvan gibi pratik yapman lazım.

Dostum anlamamışın galiba ben matematiği biliyorum zaten. Konu anlatım kitapları soru bankası ve denemeler bitirmiştim zaten. Sadece konuları tekrar ve hatırlamak amaçlı tekrar videosu önerisi istiyorum sizden. Lütfen (4 işlem bilmiyorsun burada öneri istiyorsun, tekrar temel at herkes yapar 5 neti) gibi ithamlarda bulunmadan öneri istiyorum 🙏🏻

Dostum anlamamışın galiba ben matematiği biliyorum zaten. Konu anlatım kitapları soru bankası ve denemeler bitirmiştim zaten. Sadece konuları tekrar ve hatırlamak amaçlı tekrar videosu önerisi istiyorum sizden. Lütfen (4 işlem bilmiyorsun burada öneri istiyorsun, tekrar temel at herkes yapar 5 neti) gibi ithamlarda bulunmadan öneri istiyorum 🙏🏻

4 işlem bilmiyorsun diye bir şey demedim zaten pratik yapman lazım diyorum kalan sürede çok mantıklı olmasa da 3D TYT video destekli defterden soruları yapmayı deneyip yapamadıklarını Eyüp bden dinlemeni önerebilirim.

4 işlem bilmiyorsun diye bir şey demedim zaten pratik yapman lazım diyorum kalan sürede çok mantıklı olmasa da 3D TYT video destekli defterden soruları yapmayı deneyip yapamadıklarını Eyüp bden dinlemeni önerebilirim.

Size dememiştim zaten o ithamlarda bulunmayın diye hocam. Normalde TYT mat için 345 çözüyordum ama oradaki testlerin büyük çoğunluğunu bitirdim. Bu saatten sonra da yeni test kitabı almak istemiyorum fiyatları çok pahalı takdir ederseniz ki. Eyüp b yerine mert hocayı önerir misiniz peki?

Arkadaşlar ben şubat ayının ortalarında TYT matematiği bitirmiştim iyi kötü 10-15 net yapıyordum ama TYT matematiği bitirdikten sonra maalesef tekrar etmedim TYT matematiği AYT kasmaktan. Geçenlerde TYT denemesi çözeyim dedim matematikten 4,75 net yaptım. Bu TYT matı nasıl halledebilirim tekrar?
TYT Matematik süreklilik isteyen bir branştır. 1 Hafta bile yüzüne bakmazsan net düşüşleri yaşarsın. Dolayısıyla burada yapabileceğin şey unuttuğun konuları hatırlamak amacıyla çok hızlı bir tekrar videosu izleyip her gün branş deneme çözmek olur. Tekrar videosu olarak Matematiğin güler yüzü yada Eyüp b'nin soru çözüm videolarını izleyebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı