TYT matematik nasıl yapılabilir?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben bu yıl TYT'ye hazırlanıyorum fakat matematiğim sıfır, o kadar kötü ki yani bu yıl 300'e yakın puan aldım ama matematik yapamadığım için matematiğim yüzünden puanım açıklanmadı. Sizce nasıl yapabilirim, nasıl çalışabilirim? Nasıl anlayıp matematiğimi iyileştirebilirim, tavsiye verebilir misiniz?

Çalışarak.
Bıyıklı matematik 10 günde temel atma kampı.
Aktif matematik.
Antrenmanlarla Matematik 1 ve 2 çöz (maksimum 1 ayda bitirmelisin bu 4'ünü)

Sağlam bir temel garantisi veriyorum.

Sonra düzgün bir TYT çalışması için bıyıklı matematik devam edebilirsin genellikle kolay sorular çözüyor kolay yeni nesil sorular.
Ardından matematiğin ilacı ve ÜçDörtBeş paralel götürmelisin.

Arkadaşlar merhaba ben bu yıl TYT'ye hazırlanıyorum fakat matematiğim sıfır, o kadar kötü ki yani bu yıl 300'e yakın puan aldım ama matematik yapamadığım için matematiğim yüzünden puanım açıklanmadı. Sizce nasıl yapabilirim, nasıl çalışabilirim? Nasıl anlayıp matematiğimi iyileştirebilirim, tavsiye verebilir misiniz?
Bıyıklı matematik çok öneriliyor bakmanı öneririm temel için.

Çalışarak.
Aktif matematik.

Sonra düzgün bir TYT çalışması için bıyıklı matematik devam edebilirsin genellikle kolay sorular çözüyor kolay yeni nesil sorular.
hocam gerçekten işe yarar dimi?

Zorlandığınız konular neler? Konu bazlı olarak bitirdiniz mi?
hocam calısıyodum anlayamıyodum yapamıyodum öyle söylim

Çalışarak.
Aktif matematik.

hocam bıyıklı matematik yt den kanalı var mı

Son düzenleme:
İşe yarayıp yaramayacağı bilinmez.
Sizin emeğinize bağlı.
Emek olmadan yemek olmaz.
Ne demiş Sezen Aksu.
"Ele geçmez istediğin uğruna savaş vermediysen."
Dersler için söylememiş olabilir ama böyle

Sadece TYT'den gireceksen benim tavsiyem 2 tane kampı baştan sona, her kampı 2 soru bankası ile takip etmek üzere bitir. Bunlardan ilki bıyıklı ikincisi Mert Hoca olabilir.
sadece tyt giricem reis işte matematiğim 0 meslek mezunu oldugum için kötü matematiği geliştirip 350-400 fln almak istiyorum

Kendi seviyenize göre bir kaynak kitap alın, sonra YouTube'dan video anlatımları dinleyin. Az video anlatımı dinleyip çok soru çözmeye çalışın ve birkaç soru yapmaya çalışıp yapamayınca da bırakmayın, sürekli uğraşın. Uğraştıkça Matematiği yapabildiğinizi göreceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı