TYT matematik netleri bir türlü artmıyor

TYT matematik sağlam bir temel gerektiren kısım.Seni tanımıyorum fakat oturup iyice düşün ve hedefine göre plan yap.Bu süreçte gerçekçi olmak gerekiyor.Birçok kişi sana süreç hakkında yalanlar uyduracak şöyle kolay böyle hallederiz.Kimse elini kolunu sallaya sallaya gitmedi gidenler de boşuna zaten.Eğer hedefin belliyse ve dediğim gibi boşuna olsun istemiyorsan oturup genişçe bir özeleştiri yapmalısın.

Hocam bende de öyle oldu artmadı artmadı sonra yavaş yavaş yükseldi. Tek çözümü uygun kaynak ve soru tipi.

Tek çare pratik, pratik ve PRATİK! Tabii öncesinde en azından 1 temel ve 1 orta seviye kaynaktan konuların bitmesi gerekiyor. Ondan sonrasında TYT Matematik ve Fen gibi dersler Türkçe gibi değildir. Hızlıca gelişme için gerekirse 1 günde 5 deneme çözerek yanlışlarınız üzerinde deneme süresi hatta daha fazla süre kadar durmak gerekiyor. O 5 deneme bir anda çözülünce Türkçe'de bir şey katmazken Fen ve Matematikte sizi 1 günde çözdüğünüz 5 deneme 5 net ileri taşıyabilir. Kısacası konuları bitirip 2-3 deneme setini hızlıca eritince(40-50 branş denemesi) sonuçlar sizi tatmin edecek düzeyde zekanıza bağlı olarak 25-40 arası olacaktır.

Kaç net yapıyorsun?

Matematik netim şu an 5 civarında.

345 matematik soru bankası, idman kolay öğreten problemler soru bankası, rehber matematik 49 günde TYT matematik kampı kitaplarım var sizce hangi kanalı izleyip soru çözümlerine bakıp hangi kaynaktan kitap almalıyım.

Ben AYT için Rehber Matematik dinliyordum ,yeterli olmuştu.Kişiye göre değişir çok çocukça kaçacaksa onun yerine Matematiğin Güler Yüzü dinleyebilirsin.Eyüp hoca daha çok soru çözümleri için izlenebilecek bir kanal bana kalırsa.Artık farklı sorular görmek istiyorum dersen tavsiye ederim.

AYT matematikte fazla netim yok hocam daha TYT matematiği yapamıyorum fazlada net istemiyorum sözel ağırlıklıyım sadece 15 civarına cıkarabilsem cok iyi olur.

FASİKÜL KULLAN SORULARIN ÇÖZÜM VİDEOLARI VAR 345 YAYINLARININ MESELA 30 KONUDAN YAPAILECEĞİN 10 KONU SEÇ 10 KONUDAN 15 SORU GELSE BU 10 KONUDAN SORU KAÇIRMASAN ANCA ÖĞLE YAPABİLİRSİN SANA ÖNCE SORU SORuyor SONRA ÖRNEK SORU VERıyor YAPMAN İÇİN HEM İNTERNETTE ÇÖZÜMLERİDEWAR MESELA ÜSLÜ SAYI FASÜKÜLÜ AL 1 TANE BAK BAKALIM YAPAbilecekMSİN ÜSLÜ SAYIDAN 1 2 SORU NET GELİR KÖKLÜ SAYI 1 2 SORU NET GELİR hem de ÜSLÜ SAYI KÖKLÜ SAYII vs YAPAMAZSAN ZATEN MAT YAPAMAZSIN ÖNCE TYT MAT KONULARI NI ÇIKAR HANGİLERİNİ YAPABİLİRSN BAK SONRA FASÜKÜL DE N ÇÖZ UNUTMAMAK İÇİN TEKRAR ETMELİSİN GEÇMİŞ SENENİR SORULARINIDA ÇÖZ OKULDA REHBERLİK HOCALARI OLUR BİZİM OKULDAKİ YAŞAYAN ÖLÜYDÜ ÖĞLE DİYOLARDI İLGİLENMEDİĞİ İÇİN SENDE HOCANA SOR belki MATEMATİK HOCASIYLA FALAN TANIŞTIRIR bir şeyler YAPMAYA ÇALIŞIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…