TYT matematik sağlam bir temel gerektiren kısım.Seni tanımıyorum fakat oturup iyice düşün ve hedefine göre plan yap.Bu süreçte gerçekçi olmak gerekiyor.Birçok kişi sana süreç hakkında yalanlar uyduracak şöyle kolay böyle hallederiz.Kimse elini kolunu sallaya sallaya gitmedi gidenler de boşuna zaten.Eğer hedefin belliyse ve dediğim gibi boşuna olsun istemiyorsan oturup genişçe bir özeleştiri yapmalısın.Merhaba 2025 YKS'ye gireceğim ama TYT matematik netim hiçbir şekilde artmıyor. Yani her türlü videoyu izledim her türlü kaynak kitap aldım bir türlü yapamıyorum. Meslek lisesi olduğum için 2 yıldır matematik dersi de görmüyorum ama TYT matematiğin mantıktan ibaret olduğunu söylüyorlar. O kadar uğraş vermeme rağmen netlerim artmıyor. Son 4 ayım kaldı ne yapmalıyım?
Merhaba 2025 YKS'ye gireceğim ama TYT matematik netim hiçbir şekilde artmıyor. Yani her türlü videoyu izledim her türlü kaynak kitap aldım bir türlü yapamıyorum. Meslek lisesi olduğum için 2 yıldır matematik dersi de görmüyorum ama TYT matematiğin mantıktan ibaret olduğunu söylüyorlar. O kadar uğraş vermeme rağmen netlerim artmıyor. Son 4 ayım kaldı ne yapmalıyım?
Sonuç iyi ya da kötü olsun fark etmeksizin yanlışlarını düzelterek ilerlerlemek gerekiyor bence.Sonucu umursamadan çalış. Aynı durumu yaşadım. Sonunda arttı.
Kaç net yapıyorsun?
Ben AYT için Rehber Matematik dinliyordum ,yeterli olmuştu.Kişiye göre değişir çok çocukça kaçacaksa onun yerine Matematiğin Güler Yüzü dinleyebilirsin.Eyüp hoca daha çok soru çözümleri için izlenebilecek bir kanal bana kalırsa.Artık farklı sorular görmek istiyorum dersen tavsiye ederim.Matematik netim şu an 5 civarında.
345 matematik soru bankası, idman kolay öğreten problemler soru bankası, rehber matematik 49 günde TYT matematik kampı kitaplarım var sizce hangi kanalı izleyip soru çözümlerine bakıp hangi kaynaktan kitap almalıyım.
AYT Matematik kaç?Matematik netim şu an 5 civarında.
AYT matematik kaç?
AYT matematikte fazla netim yok hocam daha TYT matematiği yapamıyorum fazlada net istemiyorum sözel ağırlıklıyım sadece 15 civarına cıkarabilsem cok iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.