TYT matematik netleri istenilen seviyeye ulaşmıyor

Ben tam tersini görüyorum 😅her gelen nesil çok daha bilinçli yetişiyor
Bence de öyle her sene iyi sıralama yapmak zorlaşıyor.
Sizin sorunuza gelirsek eğer soruya verdiğiniz reaksiyon hızınız iyiyse ve sadece zor sorularda zorlanıyorsanız bunu çözmenin tek yolu çok fazla zor soru görmek. Zor bir soru bankası alıp tamamını çözmeseniz bile içindeki zor soruları çözebilirsiniz. Youtube'daki tekli soru çözümlerine bakabilirsiniz. Maalesef kısa sürede çok büyük sıçralamalar yapmak zor. Sınav anında da iş biraz şansa bağlı oluyor matematikte bu yüzden çok takılıp diğer dersleri de ihmal etmeyin.

Bence de öyle her sene iyi sıralama yapmak zorlaşıyor.
Sizin sorunuza gelirsek eğer soruya verdiğiniz reaksiyon hızınız iyiyse ve sadece zor sorularda zorlanıyorsanız bunu çözmenin tek yolu çok fazla zor soru görmek. Zor bir soru bankası alıp tamamını çözmeseniz bile içindeki zor soruları çözebilirsiniz. YouTube'daki tekli soru çözümlerine bakabilirsiniz. Maalesef kısa sürede çok büyük sıçralamalar yapmak zor. Sınav anında da iş biraz şansa bağlı oluyor matematikte bu yüzden çok takılıp diğer dersleri de ihmal etmeyin.

Evet hocam gerçekten de özellikle TYT'de hızlı anlayıp yorumlamak çok çok önemli bu da çok fazla deneme pratiği istiyor. Zor sorular için Eyüp b harici tekli soru çözen kanal var mı bildiğiniz?

Evet hocam gerçekten de özellikle TYT'de hızlı anlayıp yorumlamak çok çok önemli bu da çok fazla deneme pratiği istiyor. Zor sorular için Eyüp b harici tekli soru çözen kanal var mı bildiğiniz?
Hocam kanal isimleri aklıma gelmiyor. Moz akademi vardı ama tyt soruları çözüyor mu bilmiyorum. Bir kaç kere aratsanız zaten sürekli karşınıza birileri çıkacaktır.

Hocam kanal isimleri aklıma gelmiyor. Moz akademi vardı ama TYT soruları çözüyor mu bilmiyorum. Birkaç kere aratsanız zaten sürekli karşınıza birileri çıkacaktır.

Moz akademiyi duymuştum bir göz atayım. Matematiğin Fatih'i kanalı ve Eyüp hocayı izleyeceğim ağırlıklı olarak bayağı tekli soru çözümleri var hepsini bitirsem zaten iyi bir seviyeye kesin gelirim gelemezsemde artık kendimden umudu kescem en sonunda öyle görünüyor😅

Moz akademiyi duymuştum bir göz atayım. Matematiğin Fatih'i kanalı ve Eyüp hocayı izleyeceğim ağırlıklı olarak bayağı tekli soru çözümleri var hepsini bitirsem zaten iyi bir seviyeye kesin gelirim gelemezsemde artık kendimden umudu kescem en sonunda öyle görünüyor😅
Umut kesecek bir şey yok hocam. Tıp istiyorum demişsiniz. Tıp için gerekli seviyeye illa ki geleceksiniz. Ayrıca diğer dersler de çok değerli. Bence ilk 2 ya da 3 bine kadar sıkıntı yok. Daha iyi sıralama istiyorsanız sıkıntı olabilir tabi .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı