TYT matematik netleri nasıl artar?

Her şeyden önce senin mental sağlığın dersten önemli dersleri sevdiğin için çalışma yanlışlarını düzeltmek için çalış konu çalışmak bir yerden sonra sıkabilir test çözmek daha eğlenceli ve doğru yaparsan hep motivasyonun da artar ama tabii 10.sınıf olduğun için konulara da öncelik vermen lazım aşırı çalışmana gerek yok öyle motivasyon kalmaz önemli olan hep belirttiğim gibi istikrar kendine mesela hedef belirle (şu kadar saat çalışacağım sakın deme ama o iyi bir hedef olmuyor) şu konuyu bitireceğim mesela şu kadar soru çözeceğim falan hedefini tamamlayınca o günü kapatırsın tabii benim bu dediklerim aklında fikir olsun başkalarına da danışman lazım birçok fikir seni şekillendirir herkesin öğrenme anlayışı farklı sen kendini tanırsan ders konusunda kolayca hallolur. Sayısal dersler için seni yanlış yönlendirmeyeyim ben eşit ağırlıktım onları da başkalarına danışırsın.

Bu arada elimde aktif matematik var ve problemlerin ilacı bitmek üzere ondan sonra bilgi sarma problemleri alabilirim başka bir şeye ihtiyaç var mı?

Yapabilirim deme böyle devam edersen yapacaksın zaten. Denemeler için şuan acele etmene gerek yok. Konular tamamen bitince çözülür deneme şuan deneme çözüp düşük net yaparsan motivasyonun da azalır.

Bu arada elimde aktif matematik var ve problemlerin ilacı bitmek üzere ondan sonra bilgi sarma problemleri alabilirim başka bir şeye ihtiyaç var mı?
Test kitaplarını çok hatırlamıyorum hangisi iyiydi ama video çözümlü olsun ve çap zordu diye hatırlıyorum seviyene göre test çözersen motivasyonunda düşmez aksine artar her test kitabın zorluk seviyesi var araştırıp almanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…