lowiukz
Zeptopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4050
16GB RAM
- Meslek
- Öğrenci
İşte en korktuğum yerde burası. İlk 12 konuluk bölümü iki kez yazın bitirmiştim tamamen evde olduğum için günde 6-7 saat çalışabiliyordum fakat bittikten sonra ne yapacağımı bilemedim ve boşluğa düştüm sadece fizik ve kimya (molü falan seviyorum)çalışıyorum. Biyolojiden zaten nefret ediyorum. Yani anlayacağın birkaç hafta bir ay falan aşırı çalışıyorum sonra çöküyorum. Bunu nasıl düzenli hale getirebilirim bilmiyorum. Bir de günde problem çözme sayısı ne kadar olmalı? Bu arada şu anda bir üniversitede misiniz? Sınavda kaç bin yaptınız?
Her şeyden önce senin mental sağlığın dersten önemli dersleri sevdiğin için çalışma yanlışlarını düzeltmek için çalış konu çalışmak bir yerden sonra sıkabilir test çözmek daha eğlenceli ve doğru yaparsan hep motivasyonun da artar ama tabii 10.sınıf olduğun için konulara da öncelik vermen lazım aşırı çalışmana gerek yok öyle motivasyon kalmaz önemli olan hep belirttiğim gibi istikrar kendine mesela hedef belirle (şu kadar saat çalışacağım sakın deme ama o iyi bir hedef olmuyor) şu konuyu bitireceğim mesela şu kadar soru çözeceğim falan hedefini tamamlayınca o günü kapatırsın tabii benim bu dediklerim aklında fikir olsun başkalarına da danışman lazım birçok fikir seni şekillendirir herkesin öğrenme anlayışı farklı sen kendini tanırsan ders konusunda kolayca hallolur. Sayısal dersler için seni yanlış yönlendirmeyeyim ben eşit ağırlıktım onları da başkalarına danışırsın.