TYT matematik netlerinde gelişme var mı?

Oğuzhan Can45

Decapat
Merhaba en son ilk çalışmaya 2 ay önce çözdüğüm TYT 2020'de 7.5 matematik neti yaparak başlamıştım. Şu an çözdüm 16D2y 15.5n yapmışım sizce gelişme var mı? Marka yayınları 3×40 matematik çözdüm. Acaba zorluğu nasıl acaba? Gelişme var gibi sanki?

Bu şekilde de ölçülebilir fakat size tavsiyem ilk çözdüğünüz denemeyi 2 ay sonra önünüze alın, eğer öncekinden daha fazla net yapabildiyseniz sizin için gayet iyi bir haber.

Bu deneme hiç çalışmaya başlamadan çözdüğüm denemydi yaklaşık 2 ay sonra böyle oldu herhalde odaklanıp biraz da çalışınca temelde iyi kötü vardı hızlıca yükseldi.

Marka yayınları gibi bilinmedik yayınlar çözmenizi önermem. Onlar sizi sınava hazırlamaz çünkü, onlar ne bileyim. Moral olsun vb. tarzında kolay yayınlardır. Sınav yayınları da aynı şekilde. Sınav o zorlukta sorulmuyor, bir de tek sınava göre yargılamak da doğru olmaz. Belki o sınav kolaydır, iyi yapmışsındır.

Benim tavsiyem 3-4 sınav olduktan sonra gelişme olup olmadığını görürsün. Kendinden gelişme olup olmadığını şu şekilde pay biçebilirsin. Örneğin, ben bu soruyu 2 ay önce yaparken zorlanıyordum, şimdi yapabiliyor muyum? Bence bu şekilde pay biçmen daha mantıklı ve doğru olur.

Marka yayınları gibi bilinmedik yayınlar çözmenizi önermem. Onlar sizi sınava hazırlamaz çünkü, onlar ne bileyim. Moral olsun vb. tarzında kolay yayınlardır. Sınav yayınları da aynı şekilde. Sınav o zorlukta sorulmuyor, bir de tek sınava göre yargılamak da doğru olmaz. Belki o sınav kolaydır, iyi yapmışsındır.

Benim tavsiyem 3-4 sınav olduktan sonra gelişme olup olmadığını görürsün. Kendinden gelişme olup olmadığını şu şekilde pay biçebilirsin. Örneğin, ben bu soruyu 2 ay önce yaparken zorlanıyordum, şimdi yapabiliyor muyum? Bence bu şekilde pay biçmen daha mantıklı ve doğru olur.

Teşekkürler ben sadece TYT 2020'nin daha kolay bir sınav olduğu için ondan 7 yapmıştım şimdi 17 diye söyledim.

@Oğuzhan Can45, yani dediğim gibi. Daha zamanımız çok, ilerleyen zamanlardaki denemelerini de beni etiketleyerek yazarsın. Sana bir yol planı çizeriz.

@Oğuzhan Can45, yani dediğim gibi. Daha zamanımız çok, ilerleyen zamanlardaki denemelerini de beni etiketleyerek yazarsın. Sana bir yol planı çizeriz.

Umarım. Hedefim çok yüksek değil tm 20k yeterli. Sosyal Türkçem iyi fenim ise TYT 2020'den 10 net yaptım. Sosyal 15net Türkçe ise 26. matematik 7.5 netti şu an 15 16. amacım matematik ve Türkçeyi yükseltmek. Değer derslerde ise bol bol bölüm denemesi çözmek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı