Sayısal TYT matematik olmadan AYT matematik olur mu?

Oriencc

Hectopat
Şu an 5 net TYT matematik yapıyorum. O da bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
AYT matematikte ezberle yapılabilen konular var diyorlar. Bu 4 ay günde 1.5 saat AYT matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?

Şu an 5 net TYT matematik yapıyorum. O da bakkal matematiği soruları oluyor maalesef.
AYT matematikte ezberle yapılabilen konular var diyorlar. Bu 4 ay günde 1.5 saat AYT matematik çalışarak geçirsem 10-15 net seviyesine kesin çıkabilir miyim?

TYT olmadan (yerlerde bayağı ) AYT'nin ezber sorularını dahi yapman çok zor olur ilk TYT mat bitirmeye odaklan

AYT Matematiğin temeli maalesef TYT Matematik, örneğin 10. Sınıftaki çarpanlara ayırma konusu olmadan 11. Sınıftaki eşitsizlikler konusunu yapamazsın. YouTube kanallarının TYT Matematik kampları var 1.5 ayda bitirebileceğini düşünüyorum. Tabii ki 1.5 ayda mükemmel olunamaz ama etki edeceğini düşünüyorum, iyi çalışmalar.

AYT Matematiğin temeli maalesef TYT Matematik, örneğin 10. Sınıftaki çarpanlara ayırma konusu olmadan 11. Sınıftaki eşitsizlikler konusunu yapamazsın. YouTube kanallarının TYT Matematik kampları var 1.5 ayda bitirebileceğini düşünüyorum. Tabii ki 1.5 ayda mükemmel olunamaz ama etki edeceğini düşünüyorum, iyi çalışmalar.
Çarpanlara ayırma olmadan keşke sadece eşitsizlik olmasa. Polinom, parabol, 2.derece denklem hatta fonksiyon ve limiti de ekleyebiliriz bence. Üslü sayılar köklü sayılar olmadan zaten logaritma ve diziler de gitti. Trigonometri, türev ve integrale hiç girmiyorum. Muhtemelen tyt temeli olmadan yapabileceği tek konu olasılık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı