TYT matematik problemlere çalışılmalı mı?

Colys

Femtopat
Daha fazla  
Ben sadece 1 2 video izledim oran-orantı falan bakındım ama çoğunu yapabiliyorum. Yine de çalışmama gerek var mı? Ayrıca neden tüm konuları bilmeme rağmen TYT biyoloji soruları ters köşe ediyor sürekli? Bu çok can sıkıcı😤

Kaçıncı sınıfsınız bilmiyorum ama mümkünse TYT problemlerde zamanınız varsa sağlam bir kaynak bitirmeniz. (hocam sınav senen olduğunu bilmiyordum bence birkaç tane kaçırıyorsan YouTube'da özellikle zor çözen hocalar var onlara bakabilirsin.)

Son düzenleme:
Problemde eğer yapabiliyorsan sadece bol soru çözmelisin başka bir şey yok TYT biyoloji maalesef kolay unutulabiliyor ters köşe etmesi çok normal aktif olarak fen branş denemesi çözmenizi öneririm.

Evet haklısın ama 1 tane branş denemesi bitirdim fullemeye yakin oluyordu genelde sonra başka bir yayına geçtim artık son 1 ay stresinden mi bilmiyorum ama netler daha farklı olmaya başladı son 4 yılın sorularına baktım onları da fullemeye yakın yapıyordum.

Evet haklısın ama 1 tane branş denemesi bitirdim fullemeye yakin oluyordu genelde sonra başka bir yayına geçtim artık son 1 ay stresinden mi bilmiyorum ama netler daha farklı olmaya başladı son 4 yılın sorularına baktım onları da fullemeye yakın yapıyordum.

Çok normal hocam denemeden denemeye değişmesi ayrıca çıkmışlarda iyi yapıyorsanız sıkıntı yok zaten diğer denemelere çok takılmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı