TYT Matematik, Türkçe, Fen bitirilir mi?

Mehmet2839

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an 11'im sizce 1.5 ayda Türkçe matematik ve feni bitirebilir miyim ondan sonra da sosyale başlamak istiyorum. Sizce böyle mantıklı mı?
Ya da.
1.5 ay matematik Türkçe.
1.5 ay fen ve sosyal.
Hangisi daha mantıklı? Olabildiğince konuları bitirip soru çözmeye ve AYT kısmına geçmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an temelin varsa TYT'yi arttırırsın lakin TYT zaman isteyen bir şey temelin sağlamsa hızlı ilerlersin yoksa TYT senden zaman ister şu an ağırlığını TYT değil 11'e ver.

Şu an temelin varsa TYT'yi arttırırsın lakin TYT zaman isteyen bir şey temelin sağlamsa hızlı ilerlersin yoksa TYT senden zaman ister şu an ağırlığını TYT değil 11'e ver.
İşte benim burda sıkıntım var oda ben meslekte okuyorum büyük ihtimalle Anadolu liseleri vb. olan dersleri görmüyorum mesela bizde temel matematik var öbür dersleri bilmiyorum ama

TYT'yi deneme ve çıkmış soruları çözerek halletmeye çalış bu 1.5-2 ayda daha çok AYT konularına ağırlık vermeni tavsiye ederim.

İşte benim burda sıkıntım var oda ben meslekte okuyorum büyük ihtimalle Anadolu liseleri vb. olan dersleri görmüyorum mesela bizde temel matematik var öbür dersleri bilmiyorum ama
o zaman TYT tekrar et unutmadan hızlıca her şeyi öğren sonra direkt AYT bas, istersen TYT 100 net yap senin sınavının %60-65 ine etki edecek olan yer AYT.

https://www.youtube.com/watch?v=zVJJ3pSz14Y&t=394s&ab_channel=GriKoç

Ayrıca meslek lisesi kolay olur orda olabildiğince yüksek OBP yap.

Benin'de 3 ay TYT'ye vakit verip ondan sonra TYT deneme AYT'ye ağırlık vermek gibi planim var.sizce iyi mi?

Bir de mesela ben Ege Üniversitesi bilgisayar mühendisliğini istiyorum ilk 20 bin ortalama netler TYT 105 AYT 70.
Çoğu kişi AYT sizi bayağı ileri atar diyor ben TYT'den 90 net yapsam ama AYT'den 75 net yapsam yukarıdakiyle aynı sıralamada mi olacağım bunlar örnek net anlamak için soruyorum.

Bir de mesela ben Ege Üniversitesi bilgisayar mühendisliğini istiyorum ilk 20 bin ortalama netler TYT 105 AYT 70.
Çoğu kişi AYT sizi bayağı ileri atar diyor ben TYT'den 90 net yapsam ama AYT'den 75 net yapsam yukarıdakiyle aynı sıralamada mi olacağım bunlar örnek net anlamak için soruyorum.
Yaklaşık olarak evet, internetteki sitelerden bakabilirsiniz.

Her sene çok değişiyor sınavın zorluğunu göre, zor bir sınavda 60 net AYT 100 net TYT ile girebildiğin yere kolay bir sınavda 80 AYT yapsan bile giremeyebilirsin. Ama evet AYT TYT'ye göre çok daha etkili, aynı sınava giren 2 öğrenciden TYT neti daha az olsa bile AYT neti fazla olan öğrenci öne geçer.

Merhaba, şu an 11'im sizce 1.5 ayda Türkçe matematik ve feni bitirebilir miyim ondan sonra da sosyale başlamak istiyorum. Sizce böyle mantıklı mı?
Ya da.
1.5 ay matematik Türkçe.
1.5 ay fen ve sosyal.
Hangisi daha mantıklı? Olabildiğince konuları bitirip soru çözmeye ve AYT kısmına geçmek istiyorum.

Temelin iyiyse halledersin ama tavsiyem sosyal çalışmaman. Zaten felsefe 5 tarih 4 din 3 coğrafya 1 soru garanti paragraf sorusu tarzı geliyor. Sadece branş denemesi üzerinden gidip belki ezber konular hakkında da 3 5 video izlersen boşa vakit kaybetmemiş olursun. Ama tavsiyem sosyal için açıp da herhangi bir kaynak çözmemen.

Benin'de 3 ay TYT'ye vakit verip ondan sonra TYT deneme AYT'ye ağırlık vermek gibi planim var. Sizce iyi mi?

Sen gene Türkçe cümle yapısı ve noktalama çalış kral.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı