TYT matematik ve fen için tavsiyeler

Few00

Hectopat
İki ders için de sıfırım; matematik hiç yapamıyorum, 0. Önceden Bıyklı'nın kampıyla ilerlemiştim ancak aşırı uzun ve hocayı sevmemiştim. Fazla işlem hatası yapıyordu ve sonradan çalışmayı bırakmıştım. Bıyklı dışında önerilerinize açığım. TYT matematikte yaklaşık 10-15 net yapmak istiyorum, Fen için de 5-10. Bunun yanında kampların yanına hangi kitapları almam gerek? Onları da yazar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikte 0 isen aktif matematik alabilirsin şahsen kendim çözdüm ve eksik olduğum konuları halledip acilin ilacı alarak devam ettim sonrasında 345 aldım ve neredeyse bu kitapda bitti sayılır 15-20 net TYT yaptım bu yıl ilk TYT sınavımdan ve 11.sınıfım. Fen konusunda bende bir şey bilmiyorum daha başlamadım.Bu arada Hoca Olarak Mert Hocayı dinleyebilirsin gayet iyidir.

Mert Hoca yada Eyüp B. izleyebilirsin. Eyüp hoca bir tık zorlayabilir ama anlatımını çok beğeniyorum. Arkadaşın dediği gibi Acilin ilacını alabilirsin. Bu arada Eyüp hocayı izleyeceksen kesinlikle yanında 3D TYT VDD kitabını al Eyüp hocanın.

TYT Fen kısmında biyoloji için Dr.Biyoloji yada Biosem önerebilirim. Kimya'da kesinlikle Görkem Şahin eğer beğenmezsen Maschemy Kimya'da olur. Fizik için Altuğ Güneş yada Özcan Aykın bakabilirsin.
Biyoloji test kitabı olarak Biyotik alabilirsin. Kimya'da Orbital, Fizikte ise Bilgi Sarmal alabilirsin.

Mert Hoca yada Eyüp B. izleyebilirsin. Eyüp hoca bir tık zorlayabilir ama anlatımını çok beğeniyorum. Arkadaşın dediği gibi Acilin ilacını alabilirsin. Bu arada Eyüp hocayı izleyeceksen kesinlikle yanında 3D TYT VDD kitabını al Eyüp hocanın.

TYT Fen kısmında biyoloji için Dr.Biyoloji yada Biosem önerebilirim. Kimya'da kesinlikle Görkem Şahin eğer beğenmezsen Maschemy Kimya'da olur. Fizik için Altuğ Güneş yada Özcan Aykın bakabilirsin.
Biyoloji test kitabı olarak Biyotik alabilirsin. Kimya'da Orbital, Fizikte ise Bilgi Sarmal alabilirsin.
Hocam en kolay anlayabileceğim kişi kim.

Matematikte 0 isen aktif matematik alabilirsin şahsen kendim çözdüm ve eksik olduğum konuları halledip acilin ilacı alarak devam ettim sonrasında 345 aldım ve neredeyse bu kitapda bitti sayılır 15-20 net TYT yaptım bu yıl ilk TYT sınavımdan ve 11.sınıfım. Fen konusunda bende bir şey bilmiyorum daha başlamadım. Bu arada hoca olarak mert hocayı dinleyebilirsin gayet iyidir.
Hocam iş görür mü peki sizde benim gibi miydiniz? Ben hiç yapamıyorum çünkü.

Hocam en kolay anlayabileceğim kişi kim.

Hocam iş görür mü peki sizde benim gibi miydiniz? Ben hiç yapamıyorum çünkü.
Ben yine problemleri felan yapmayı sevdiğim için az buçuk 5-10 arası net geliyordu ama bazı konularda eksiklerim vardı bence imkanın varsa al ilerde keşke alsaydım dememek için.
İyi Akşamlar

Aktif Matematik Her Konuyu en baştan alıyor yani baya sıfırsanız bile o kitap bittiğinde rahatlıkla Acilin ilacına başlayıp yanında Size hitap eden hoca ile kitabı bitirmelisiniz.

Ben yine problemleri falan yapmayı sevdiğim için az buçuk 5-10 arası net geliyordu ama bazı konularda eksiklerim vardı bence imkanın varsa al ileride keşke alsaydım dememek için.
İyi akşamlar.

Aktif matematik her konuyu en baştan alıyor yani bayağı sıfırsanız bile o kitap bittiğinde rahatlıkla acilin ilacına başlayıp yanında size hitap eden hoca ile kitabı bitirmelisiniz.
Hocam mert hoca bana güzel geliyor ya onun Zero kampıyla başlayıp onun kitabıyla götürüp aktif matta yanına çekim mi başlangıç olarak?

Kanka Zero Alıcaksan Konuyu dinledikten sonra ilk önce hocanın verdiği Ödevi Yap sonra Aktif Yerine Direk Acil İlacı Al emin olabilirsin bi o kadar kolaydır öğreticidir.

Eğer çok kötüyüm diyosan alabilirsin yinede Aktifi kendi durumuna göre belirle

Kanka Zero Alıcaksan Konuyu dinledikten sonra ilk önce hocanın verdiği Ödevi Yap sonra Aktif Yerine Direk Acil İlacı Al emin olabilirsin bi o kadar kolaydır öğreticidir.

Eğer çok kötüyüm diyosan alabilirsin yinede Aktifi kendi durumuna göre belirle
Hocam çok kötüyüm işte hiç yapamıyorum zero kamp + aktif çekeyim mi? güzel temel atmış olur muyum gerek var mı yani? sadece zero yeter mi sonrasında tyt genel kamp olarak.

Zeronun içeriğine bakıp geliyorum bekle

Hocam sen bana güven Mert Hocayı dinle hangi konuyu dinlediysen ilk ZEROdan sonra ACİL İLACIndan çöz ilgili konuyu.

Hocam çok kötüyüm işte hiç yapamıyorum zero kamp + aktif çekeyim mi? güzel temel atmış olur muyum gerek var mı yani? sadece zero yeter mi sonrasında tyt genel kamp olarak.
Zero ile konuyu kavrarsın İlaç ile pekiştirirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı