TYT matematik zor sorular nasıl çözülür?

Deniz0084

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar millet. TYT matematikte zor olan bazı soruları yapamıyorum. Acil matematik temel kavramlardayım ve yapamadığım soruları video çözümünü izliyorum ama yine anlamıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

Selamlar millet. TYT matematikte zor olan bazı soruları yapamıyorum. Acil matematik temel kavramlardayım ve yapamadığım soruları video çözümünü izliyorum ama yine anlamıyorum. Yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.
Bireysel olarak bir öğretmen veya arkadaşından dinlemen durumunda daha iyi anlayabilirsin. TYT genel olarak yorum ve pratik isteyen bir sınav. Bu nedenle daha fazla soru çözmeli ve yanlışlarına daha fazla odaklanmalısın. Video çözümler bazen yetersiz kalıyor.

Ya gecmısten gelen bırıkımın olacak ya da bol bol soru cozumu ızleyıp sorulara nasıl yaklasacagını kafana sokacaksın. Senın ıcın zamanla olacak bır sey bu, sabretmelısın.

Dostum sene boyunca tyt mat netleri 20 25 arası gidip gelip sene sonu +35 netler yapan biri olarak kesinlikle çok fazla ama çok fazla soru görmen lazım hem de çok fazla. Bazı insanlar çok zeki oluyor tak diye anlayıp yapabiliyor ben öyle değildim ve çareyi çok soru görmekte buldum ve işe yaradı. Bu yıl senin için yorucu olabilir şimdiden Allah kolaylık versin umarım dilediğin olur.

11.sınıfa yeni geçtim ve bazen zorlanabiliyorum normalmi her zaman soru çözsem yapabilirmiyim bazı sorular var yani sanki matematikle alakası yok video çözümünü izliyorum çok alakasız geliyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı