TYT matematikte 1 Mayısa kadar 30 net üstüne çıkılır mı?

Ramiko

Femtopat
Daha fazla  
AYT çalışmayacağım. 1 yılda sıfırdan olmaz gibime geliyor. AYT fen falan var, şansa bırakmak istemiyorum. TYT'yi sağlam yürütüp sonra DGS ile geçiş yapmayı planlıyorum.

Sadece kitapları eleştirir misiniz kaliteli kitaplar mı bunlar yoksa bunun yerine bunu çöz dediğiniz kitaplar var mı veya bu gereksiz bulduğunuz kitaplar?

Hedefim TYT de ilk 100 bine girip siber veya programcılık okuyup sonra mühendisliğe doğru kaymak.

Konu olarak 2 tur atmayı düşünüyorum.

4 işlem işlem önceliği biliyorum ama üslü köklü mutlak değer gibi konularda sıfırım.
O yüzden temelden alıp yükseltmeye çalışmayı düşünüyorum.

Geo da aktif, karekök 0, Bilgi Sarmal, barış çelenk, çözmeyi planlıyorum sadece üçgenler ve dörtgenler çalışmayı düşünüyoruım.

Matematikte aktif, parkur, karekök 0, mikro matematik, ens, mert hoca TYT soru bankası. Sonra da 3. VDD konu kitabı ile de 345, 3D soru bankası ve barış çelenk çözmeyi planlıyorum sizce bunları yapıp netim 25 üstü olur mu? Sadece matematik için soruyorum deneme de çözmeyi planlıyorum. Mart'tan sonra günde 2 tane falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemeyi günde 2 tane değilde haftada 2-3 tane yap geriye kalan günlerde çözdüğün denemenin analizine yoğunlaş. Onun haricinde disiplini koruyabilirsen rahat bir şekilde yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı