TYT Matematik'te 5-10 arası net yapmak

SuatAgaGGPRO

Kilopat
Acil ilaç matematik ve 345'in neredeyse tüm problemler testlerini bitirdim fakat netlerim hala 5-10 civarında, ne yapmalıyım sizce? Soruları çözebiliyorum fakat denemelerde dediğim gibi 5-10 net arası kalıyor.

Süre yönetimini beceremedigini gösteriyor. Eğer sınavdan sonra soruları cözebiliyorsan demek ki zaman yönetimi sıkıntı. Bu da, bol bol deneme çözmekle olur. Deneme sonrası çözmedigin boş kalan soruları tamamlamakla olur. Pes etme, Tyt zaman sınavıdır. Ne kadar pratik o kadar net.

Acil ilaç matematik ve 345'in neredeyse tüm problemler testlerini bitirdim fakat netlerim hala 5-10 civarında, ne yapmalıyım sizce? Soruları çözebiliyorum fakat denemelerde dediğim gibi 5-10 net arası kalıyor.
En başta 5-10 net çıkarmanızın sebebi süreden mi yoksa soruları gerçekten yapamıyor musunuz? Eğer gerçekten yapamıyorsanız üzülerek söylemek istiyorum ama Acil ve 345'in kitaplarını düzgünce bitiren birisi 5-10 net civarına yapmaz, demek ki pratik eksiklikleriniz var. Sınava çok kalmadığından benim önerim her gün 1 hatta 2 tane TYT Matematik branş denemesi eritmeniz ve yapamadıklarını en başta kendiniz analiz edip, deneyip sonra videodan izlemeniz veya öğretmenlerinize sormanız.

Ayrıca çok umutsuzluğa kapılmayın pes etmeyin. Ben çok gördüm denemelerde çok kötü yapanların gerçek sınavda hayatlarında görmediği netleri yaptığını. Çoğu denemelerde özellikle matematik kısmında işin suyunu çıkarıyor çoğu yayın, ÖSYM öyle abartılı zor sormuyor çoğu soruyu. Evet 5-6 tane uğraştırıcı soru olabilir ama o da olsun artık.

En başta 5-10 net çıkarmanızın sebebi süreden mi yoksa soruları gerçekten yapamıyor musunuz? Eğer gerçekten yapamıyorsanız üzülerek söylemek istiyorum ama Acil ve 345'in kitaplarını düzgünce bitiren birisi 5-10 net civarına yapmaz, demek ki pratik eksiklikleriniz var. Sınava çok kalmadığından benim önerim her gün 1 hatta 2 tane TYT Matematik branş denemesi eritmeniz ve yapamadıklarını en başta kendiniz analiz edip, deneyip sonra videodan izlemeniz veya öğretmenlerinize sormanız.

Ayrıca çok umutsuzluğa kapılmayın pes etmeyin. Ben çok gördüm denemelerde çok kötü yapanların gerçek sınavda hayatlarında görmediği netleri yaptığını. Çoğu denemelerde özellikle matematik kısmında işin suyunu çıkarıyor çoğu yayın, ÖSYM öyle abartılı zor sormuyor çoğu soruyu. Evet 5-6 tane uğraştırıcı soru olabilir ama o da olsun artık.
evet hocam biraz süre sıkıntıda ve okulda yaptığımız denemelerde genelde 40-50 dkmızı yiyorlar değişik bir okuldayım. Sizce hangi matematik denemesini almalıyım ya da çözmeli miyim bu netlerde çünkü gördüğüm konularda genelde 20 net üzeriyseniz deneme çözün diyordu

Evet hocam biraz süre sıkıntıda ve okulda yaptığımız denemelerde genelde 40-50 dkmızı yiyorlar değişik bir okuldayım. Sizce hangi matematik denemesini almalıyım ya da çözmeli miyim bu netlerde çünkü gördüğüm konularda genelde 20 net üzeriyseniz deneme çözün diyordu

345'i bitirip 5-10 net yapmak imkansız gibi bir şey. Kitabı doğru düzgün çözmüşsünüzdür inşallah. Bu net bandında deneme çözmenizi pek önermiyorum açıkçası belli ki konu eksiğiniz var. Geometri ne alemde?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı