TYT matematikte çok zorlanmak

Pala0

Zeptopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, ben TYT matematikte çalışırken çok zorlanıyorum. Hiçbir şekilde anlamıyorum. Soru falan çözemiyorum. Yazılıma ilgim var o bölüme gitmek istiyorum. Fakat çok zorlanıyorum. Temel kavramlarda bile soru çözemiyorum. Bana bir tavsiye verin rica ediyorum, kafayı yemek üzereyim.

Çözememenizin sebebi nedir peki? 4 işlem mi yapamıyorsunuz yoksa soruyu mu anlamıyorsunuz? Soruyu anlamıyorsanız kolay kitap alın bir tane ve onu çözün sonra seviyeyi arttırırsınız. Temel kavramlar soruları genelde anlama soruları oluyor gördüğüm kadarıyla. Bunun yanında kitap da okuyabilirsiniz, anlama yeteneğinizi arttırır.

Çözememenizin sebebi nedir peki? 4 işlem mi yapamıyorsunuz yoksa soruyu mu anlamıyorsunuz? Soruyu anlamıyorsanız kolay kitap alın bir tane ve onu çözün sonra seviyeyi arttırırsınız. Temel kavramlar soruları genelde anlama soruları oluyor gördüğüm kadarıyla. Bunun yanında kitap da okuyabilirsiniz, anlama yeteneğinizi arttırır.

Soruyu anlayamıyorum. Sanki beynim duruyor okurken soruyu. Hangi kitaptan bahsediyorsunuz acaba?

Hangi kitabı çözüyorsun ve nasıl çalışıyorsun? Bize biraz bahseder misin?

Soruyu anlayamıyorum. Sanki beynim duruyor okurken soruyu. Hangi kitaptan bahsediyorsunuz acaba?

Ben 10.sınıftayken öğretmenim bir kitap vermişti bana göre kolaydı bayağı size de başlangıç için iyi olur diye düşünüyorum. Kitabın adı Yargı lemma kolay matematik soru bankası. Linkini de bırakayım:

@Pala0, o kitabın video çözümü yok. Başlarda sorular kolay, sonradan zorlaşıyor. Üstte arkadaşın attığı kitabı inceliyorum, hemen geri dönüş sağlayacağım. O kitap hakkında şöyle bir ön bilgi vereyim:

1636530926151.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı