TYT matematikte kamp yerine fasikül ile ilerlenirse sorun olur mu?

Şüphesiz Genom

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar kampları çok sıkıcı buluyorum. 60-80 saat onlara vereceğime, elimde olan karekök 0 mps konu anlatımlı TYT kitabını kullanarak 345 soru bankasından ilerlesem olur mu?

Ek olarak acilin ilacı ve 3D TYT soru bankası mevcut elimde.

Kamp şart değil kimisinin dikkati çabuk dağıldığından veya dağılmaya meyilli olduğundan daha çok performans düşürdüğü de oluyor.
Evet, video gerçekten çok zaman kaybettiriyor. Kendine güveniyorsan soruları da kamptan sonra rahatça çözebiliyorsan çok daha iyi olur. Bende tyt feni fasiküllerle bitirmiştim hepsi için ayrı ayrı günlerce video izlemek yerine ama temelim vardı.
Çok teşekkür ederim.

Evet, video gerçekten çok zaman kaybettiriyor. Kendine güveniyorsan soruları da kamptan sonra rahatça çözebiliyorsan çok daha iyi olur. Bende TYT feni fasiküllerle bitirmiştim hepsi için ayrı ayrı günlerce video izlemek yerine ama temelim vardı.

Hocam Technopat'tan konu açtım bir iki cevap dışında gelmedi. Tyt matematikte 10,15 net arasında yapıyorum(geometrisiz).probleme yeni baaşladım fakat TYT matematik için ne yapmam lazım, sıfırdan kamp mı bitirmeliyim yoksa mert hoca ilk 12 konu mu?

Hocam Technopat'tan konu açtım bir iki cevap dışında gelmedi. Tyt matematikte 10,15 net arasında yapıyorum(geometrisiz).probleme yeni baaşladım fakat TYT matematik için ne yapmam lazım, sıfırdan kamp mı bitirmeliyim yoksa mert hoca ilk 12 konu mu?
Hocam 10-15 neti 40 soruluk branş denemesinden mi çıkarıyorsunuz? Sadece ilk 12 + problem mi yani?

Hocam 10-15 neti 40 soruluk branş denemesinden mi çıkarıyorsunuz? Sadece ilk 12 + problem mi yani?

Yok hocam sadece TYT denemelerinden çıkarıyorum hocam. Geometrim kötü bazen 1 bazen 2 net. Problemde şu an yaş problemlerine kadar geldim geldiği zaman çözüyorum en son denemde öyle oldu. Hocam birkaç yere sordum geometrim kötü, TYT mat netlerim 12 net diye çözüm alamıyorum.

Yok hocam sadece TYT denemelerinden çıkarıyorum hocam. Geometrim kötü bazen 1 bazen 2 net. Problemde şu an yaş problemlerine kadar geldim geldiği zaman çözüyorum en son denemde öyle oldu. Hocam birkaç yere sordum geometrim kötü, TYT mat netlerim 12 net diye çözüm alamıyorum.

Hocam soru çözümleri falan izleyin bence. Ve soru bankası çözün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı