TYT matematikte tekrar yapılmasına rağmen soru çözememek

Otistikyksci

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar temel kavramları anlıyorum. Tekrar da yapıyorum ama soruları çözemiyorum. Ne yapmam lazım? Allah aşkına yardım edin. Ne yapmam lazım? Nasıl çözmem lazım? Zamanım da az kaldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Matematikte soru tipleri önemli konuyu öğrenmişsindir ama o temeldir. Çok fazla soru çözmen lazım çözemediğini de araştır burada konu aç yardımcı olalım.

Arkadaşlar temel kavramları anlıyorum. Tekrar da yapıyorum ama soruları çözemiyorum. Ne yapmam lazım? Allah aşkına yardım edin. Ne yapmam lazım? Nasıl çözmem lazım? Zamanım da az kaldı.

Hocam konuları bitirdikten sonra 1-2 kitap çözüp kendinizi branş denemlerine atın TYT matematik AYT gibi değil soru pratiği yapmalısınız bunun yanı sıra problemlere de en az matematik konuları kadar önem verin zira sınavda 15 temel konular 15 problem 10 tane de geometri var.

Çözmeye kalktığınız kaynak henüz seviyenize uygun değil demektir. Daha kolay seviyelerden başlayarak kademe kademe arttırın

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı