TYT mi 12. sınıf mı?

560117

Decapat
Selam, ben tembel hayvan olduğumdan dolayı yazın TYT bitirmeyip 12. sınıfa bıraktım, 9-10'nu az biraz hatırlıyorum ama 12. sınıfı geçmem gerekiyor. Her ikisini aynı anda yürütemeyecek gibiyim hangisine öncelik vermeliyim? Her ikisini de aynı anda yürütebileceğimi düşünüyorsanız nasıl bir plan yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
Selam, ben tembel olduğumdan dolayı yazın TYT bitirmeyip 12. sınıfa bıraktım, 9-10'nu az biraz hatırlıyorum ama 12. sınıfı geçmem gerekiyor. Her ikisini aynı anda yürütemeyecek gibiyim hangisine öncelik vermeliyim? Her ikisini de aynı anda yürütebileceğimi düşünüyorsanız nasıl bir plan yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Yks ye çalış derim 12. sınıf olduğunuz için hocalar fazla zorlamıyor zaten sınavları

ders sınavlarını sınavdan 1 gün önce şöyle bi baksan bile rahat geçersin yks daha önemli

Selam, ben tembel olduğumdan dolayı yazın TYT bitirmeyip 12. sınıfa bıraktım, 9-10'nu az biraz hatırlıyorum ama 12. sınıfı geçmem gerekiyor. Her ikisini aynı anda yürütemeyecek gibiyim hangisine öncelik vermeliyim? Her ikisini de aynı anda yürütebileceğimi düşünüyorsanız nasıl bir plan yapmam lazım? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

TYT'de mat geo Türkçe çalış onun harici AYT kas 11'den hiç bahsetmemişsin 11'in iyi olduğunu düşünüyorum zaten şu an logaritma kimya elektrik falan gördüğün için TYT kimyayı aradan çıkarabilirsin çok kolay biten bir bölüm.

TYT'de mat geo Türkçe çalış onun harici AYT kas 11'den hiç bahsetmemişsin 11'in iyi olduğunu düşünüyorum zaten şu an logaritma kimya elektrik falan gördüğün için TYT kimyayı aradan çıkarabilirsin çok kolay biten bir bölüm.
11 de kalan bilgilerim suan ortalama, kötü değil. Tekrar edersem hepsini hatırliyacagımı dusunuyourum

TYt çalış daha iyi sınavdan 1 gün önce çalışsan o sınavı rahat geçersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı