TYT-MSÜ Türkçe konu elenmeli mi?

Pardon hocam kaç günlük bir kampa katıldınız? Rüştü hoca 12 günde dil bilgisi kampını izlemeniz yeterli olacaktır.

20 günde bitirirsin bence dil bilgisi konularını. Ayrıca anlayamadım şimdiye kadar hangi konulara çalışıyordun ki? Zaten paragraf ve dil bilgisinden ibaret Türkçe.
Açıktan lise okuyorum, alttan ders vermekle meşgulüm maalesef.

Pardon hocam kaç günlük bir kampa katıldınız? Rüştü hoca 12 günde dil bilgisi kampını izlemeniz yeterli olacaktır.

Rüştü hocanın anlatımını hiç beğenmedim, izledim fakat cidden anlamıyorum. Kadir gümüş çok daha hoşuma gitti fakat kamp 40 küsur günlük.

Konu konu gibi dağınık çalışmak yerine biraz vites arttırıp kampı daha hızlı bitirmeye çalışın. Her konuyu çalışın. Çalışmadığınız için çok kolay bir tane bile soru kaçırsanız siz üzülürsünüz, ama çok az çalışıp o konudaki bir soruyu yapabilirseniz siz sevinirsiniz. Sırf 1 saat 2 saat daha fazla ayırmadığınız için o bir soruyla sıralamada geri düşseniz bunun üzüntüsünü ve pişmanlığını siz yaşayacaksınız.

Konu konu gibi dağınık çalışmak yerine biraz vites arttırıp kampı daha hızlı bitirmeye çalışın. Her konuyu çalışın. Çalışmadığınız için çok kolay bir tane bile soru kaçırsanız siz üzülürsünüz, ama çok az çalışıp o konudaki bir soruyu yapabilirseniz siz sevinirsiniz. Sırf 1 saat 2 saat daha fazla ayırmadığınız için o bir soruyla sıralamada geri düşseniz bunun üzüntüsünü ve pişmanlığını siz yaşayacaksınız.

Haklısınız hocam, en iyisi önce garanti konuları bitireyim. Fen, matematik ve sosyalden zaman kalırsa tam odak Türkçeyi bitiririm artık. Teşekkür ediyorum.

Açıktan lise okuyorum, alttan ders vermekle meşgulüm maalesef.

Hocam buna rağmen halledersin konular çok basit.

Şunlardan her gün bir video izleyip biraz da soru çözsen çok rahat yetişir. Fazla bile yapmış olursun.

Rüştü hocanın anlatımını hiç beğenmedim, izledim fakat cidden anlamıyorum. Kadir gümüş çok daha hoşuma gitti fakat kamp 40 küsur günlük.

Hocam Kadir hoca gereksiz fazla uzatmış. 2 haftanın konusu bunlar. Siz bence bir Rüştü hocaya şans verin emin olun boşuna söylemiyorum. Sadece Rüştü hoca ile ben bunu yapabildim. Bence sizde yaparsınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20250128_213629.jpg
    IMG_20250128_213629.jpg
    48,1 KB · Görüntüleme: 22

Technopat Haberler

Geri
Yukarı