TYT nasıl çalışılır?

kraliyetuyesi

Picopat
Bu yaz nasıl çalışmalıyım? Sayısalım, TYT için sosyal hariç tüm derslerden kaynağım var (geometri, problemler dahil).

Nasıl program oluşturacağımı bilmiyorum. Yol gösterecek çalışma programlarınızı atarsanız sevinirim.

TYT ye şu an başlama unutursun her şeyi. Bence şuan ayt başla tyt ye yks sınavından önceki 3 5 ay önce başla tyt deki bilgiler çok.

TYT'yi sona bırakmanı tavsiye etmiyorum, hiçbir yerde de duymadım. Yazın TYT'yi bitirip sonra denemelerle götürmelisiniz, geri kalan sürede AYT abanın.

Program oluşturmayı kendiniz çözün.
Ben gittiğim kurstaki rehberlik hocamdan yardım alıyordum.

TYT'ye şu an başlama unutursun her şeyi. Bence şu an AYT başla TYT'ye YKS sınavından önceki 3 5 ay önce başla TYT'deki bilgiler çok.

Tam tersine yaz boyunca bitirmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Türkçede çoğu paragraf, her gün çözmesi gerekir. Matematik ise ezberlenecek pek formül yok AYT matematikteki gibi. Sosyal kısmı ezber olacak tabii. Fen kısmını çözmemiştim o zaman, şimdi bir şey diyemiyorum.

TYT unutulmaması için deneme çözülmeli. Asıl akılda kalması gereken AYT'dir. o yüzden son aylarda AYT çalışmanız çok önemli.

Tam tersine yaz boyunca bitirmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Türkçede çoğu paragraf, her gün çözmesi gerekir. Matematik ise ezberlenecek pek formül yok AYT matematikteki gibi. Sosyal kısmı ezber olacak tabii. Fen kısmını çözmemiştim o zaman, şimdi bir şey diyemiyorum.

Bu sene gireceğim YKS'ye emin ol ki 0 tarih 0 felsefe din şu an kasım ayında falan çalışmıştım.

Bu sene gireceğim YKS'ye emin ol ki 0 tarih 0 felsefe din şu an kasım ayı da falan çalışmıştım.

TYT unutulmaması için deneme çözülmeli. Asıl akılda kalması gereken AYT'dir. O yüzden son aylarda AYT çalışmanız çok önemli.

AYT daha fazla akılda kalıcı oluyor sadece ezber değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayısal öğrencinin sürekli son aylarda deneme çözüp yeni kalıp soru tarzlarını öğrenmesi gerekir. Hele ki AYT Matematik için daha önemli. Konuyu bitirmek önemli değil, konuyu bitirip soru çözmesi önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı