TYT nasıl çalışılmalı?

Hocam şuan "Merhaba TYT" "Sınav İkizi" var. Sınav ikizinde bile zorlanıyorum "Merhaba TYT" bittikten sonra Sınav ikizinin yanına 345 düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Acil, apotemi ağır gelir gibi 345 ve sınav ikizi bittikten sonra geçerim zaten problemler bittikten sonra haftada bir branş denemesi yapacağım. Parargaf kitabım bitince paraf'ı mutlaka alacağım.

Merhaba TYT'den sonra sınav ikizine geçebilirsin.

Sınav ikizinden sonra 345'e geçmen daha iyi olur. Ama bence 345 çözmene gerek kalmaz. Sana kolay kaçar. Acil Apotemi zorlar, ama geliştirir. Hatta 10. sınıf konularına başladıysan fonksiyon fasikülünü öneririm.

Yorumlarından çalışkan olduğunu anlıyorum, seni çok zorlamaz. Sadece maratonlarda tıkanırsın.

Bana sorarsan Apotemi'nin en zor kitabı ama en iyi kitabı derim. AYT matematik için de gayet güzel bir temel atarsın. Çünkü AYT matematik fonksiyonlardan ibaret.

Şu an elimde ki kitaplar bitince konu açacağım bana kitap önerisinde bulunmanız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…