TYT nasıl çalışılmalı?

Matematik kas. Matematiğin önemi çok arttı. Gece gündüz problem çöz. Piyasadaki bütün kitapları erit.

TYT matematik ve paragraf kasmaya devam et. Faydasını göreceksin. Sınav ikizi ve diğer kitapları da bitir.

Eğer iyi seviyedeysen Apotemi problemler kitabını öneririm. Kolay başlangıç yaparım dersen hiç problem değil kitabı gayet iyidir. Matematik belli bir seviyedeyse denemelere geçebilirsin. Bilgi Sarmalı, Acil, Paraf'ın denemelerini çözmüştüm. Paraf tam ÖSYM tarzı. Hatta ondan bir tık zor. Matematikte doruk noktasıdır bence.

Fen için pek bir önerim yok. Hiç sevmem fen derslerini. Zaten çok da çalışmamıştım. İstediğim yer tutmazsa fen abanırım sadece.
Hocam şuan "Merhaba TYT" "Sınav İkizi" var. Sınav ikizinde bile zorlanıyorum "Merhaba TYT" bittikten sonra Sınav ikizinin yanına 345 düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Acil, apotemi ağır gelir gibi 345 ve sınav ikizi bittikten sonra geçerim zaten problemler bittikten sonra haftada bir branş denemesi yapacağım. Parargaf kitabım bitince paraf'ı mutlaka alacağım.

Hocam şuan "Merhaba TYT" "Sınav İkizi" var. Sınav ikizinde bile zorlanıyorum "Merhaba TYT" bittikten sonra Sınav ikizinin yanına 345 düşünüyorum sizce faydalı olur mu? Acil, apotemi ağır gelir gibi 345 ve sınav ikizi bittikten sonra geçerim zaten problemler bittikten sonra haftada bir branş denemesi yapacağım. Parargaf kitabım bitince paraf'ı mutlaka alacağım.

Merhaba TYT'den sonra sınav ikizine geçebilirsin.

Sınav ikizinden sonra 345'e geçmen daha iyi olur. Ama bence 345 çözmene gerek kalmaz. Sana kolay kaçar. Acil Apotemi zorlar, ama geliştirir. Hatta 10. sınıf konularına başladıysan fonksiyon fasikülünü öneririm.

Yorumlarından çalışkan olduğunu anlıyorum, seni çok zorlamaz. Sadece maratonlarda tıkanırsın.

Bana sorarsan Apotemi'nin en zor kitabı ama en iyi kitabı derim. AYT matematik için de gayet güzel bir temel atarsın. Çünkü AYT matematik fonksiyonlardan ibaret.

Matematik kas. Matematiğin önemi çok arttı. Gece gündüz problem çöz. Piyasadaki bütün kitapları erit.

TYT matematik ve paragraf kasmaya devam et. Faydasını göreceksin. Sınav ikizi ve diğer kitapları da bitir.

Eğer iyi seviyedeysen apotemi problemler kitabını öneririm. Kolay başlangıç yaparım dersen hiç problem değil kitabı gayet iyidir. Matematik belli bir seviyedeyse denemelere geçebilirsin. Bilgi sarmalı, acil, Paraf'ın denemelerini çözmüştüm. Paraf tam ÖSYM tarzı. Hatta ondan bir tık zor. Matematikte doruk noktasıdır bence.

Fen için pek bir önerim yok. Hiç sevmem fen derslerini. Zaten çok da çalışmamıştım. İstediğim yer tutmazsa fen abanırım sadece.

Şu an elimde ki kitaplar bitince konu açacağım bana kitap önerisinde bulunmanız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı