TYT neti kısa sürede nasıl arttırılır?

caresizlik

Centipat
TYT'de 40 net yapıyorum şu an ama hiçbir konuyu bilmiyorum. Sadece paragraf din felsefe ve matematiğin çok konu bilgisi gerektirmeyen basit sorularını yapıyorum. Birkaç günde hangi konuları çalışarak 6 7 net arttırabilirim? Okul denemesi için.

2 günde bitirsen bitirsen max 3 ünite bitirirsin. Hadi o da fenden olsun. Her üniteden hemen hemen 1 soru soruluyor zaten. 3 net artar o da 2 günde konuları sindirebildiysen.
ya soyle ki yazim yanlisi ve noktalama mesela ortalama her denemede 2 soeu cikiyor zaten kumeler mantik falan yarim saatlik konular zaten bu tarz genellikle sorulan kisa konular icin oneri istemistim aslinda

ya soyle ki yazim yanlisi ve noktalama mesela ortalama her denemede 2 soeu cikiyor zaten kumeler mantik falan yarim saatlik konular zaten bu tarz genellikle sorulan kisa konular icin oneri istemistim aslinda
ve dedigim gibi hicbir sey bilmiyorum 100den 105e 3 gunde cikilmaz ama 40tan 45e 3 gunde cikilacagini dusunuyorum

ve dedigim gibi hicbir sey bilmiyorum 100den 105e 3 gunde cikilmaz ama 40tan 45e 3 gunde cikilacagini dusunuyorum
Hocam kümeleri falan yarım saatte bitirmeniz çok zor.Yine de konu çalışın.

TYT'de 40 net yapıyorum şu an ama hiçbir konuyu bilmiyorum. Sadece paragraf din felsefe ve matematiğin çok konu bilgisi gerektirmeyen basit sorularını yapıyorum. Birkaç günde hangi konuları çalışarak 6 7 net arttırabilirim? Okul denemesi için.
TYT neti öyle çalıştım işte aha bak neti arttırdım emrivaki bir şekilde artacak bir şey değil. TYT netinin artması için o bilgilerin demlenme süresi var, ne kadar üstünden geçilirse ve sorularla desteklenirse o kadar verim alırsınız, bu Türkçe ve Matematik için geçerli. TYT mantık ve bilgi işi. AYT'yi ise maymun çalışsa bile yapar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı