TYT netim neden düşük?

esmaazzz

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

TYT netim 60-65'e çıkarmak istiyorum ve şu an 0-40 net aralığındayım. Matematik problemler harici bitmişti. Problemlerde hızdayım. Hedefim Sakarya Hukuk, paragraf günlük 20 soru çözüyorum en yüksek Türkçe branş netim 29-7 geldi, TYT sosyalde bir eksiğim yok ama 15 net üstüne çıkamadım, TYT genel netim neden bu kadar düşük geliyor? Yardımcı olur musunuz?

Ben koç veya profesyonel değilim sadece yanlış birşeyler yaptığını tahmin ettiğim şeyleri söyleyeceğim

.

1. Paragraf sayısını günlük 30-40 arasına çıkar ve süre tutmaya çalış, dil bilgisi eksiğin varsa kapat zor değil

2. Sosyalde tyt tarihe kesinlikle çalışma, ayt tarihi bitirince otomatik olarak tyt tarihide yapacaksın tarih birbiriyle bağlantılıdır tytde 2-3 konu çalışarak tarih yapılmaz

3. Coğrafya için haritada önemli yerleri öğren ( çöller, dağlar, vb.) sonra gerisi gelecektir

4. Felsefe ve dinde kavram öğren.

5. .

Ben koç veya profesyonel değilim sadece yanlış bir şeyler yaptığını tahmin ettiğim şeyleri söyleyeceğim.

1. paragraf sayısını günlük 30-40 arasına çıkar ve süre tutmaya çalış, dil bilgisi eksiğin varsa kapat zor değil.

2. sosyalde TYT tarihe kesinlikle çalışma, AYT tarihi bitirince otomatik olarak TYT tarihide yapacaksın tarih birbiriyle bağlantılıdır TYT'de 2-3 konu çalışarak tarih yapılmaz.

3. coğrafya için haritada önemli yerleri öğren ( çöller, dağlar, vb.) Sonra gerisi gelecektir.

4. felsefe ve dinde kavram öğren.

5..

Paragrafı 40'a çıkardım. 20 soruyu çözerken de süre tutuyordum ayrıca coğrafya kampını bitirdim haritalar ezberimde büyük ihtimal çok fazla deneme çözemediğim icin netlerim artmıyor olabilir. Felsefe ve dinde kavramları bir kağıda yazdim dün çalışma yapmıştım en azindan düşünmediğim bir sonuç söylemediniz teşekkür ederim sağ olun sadece beni bilgilendirir misiniz MSÜ'ye kadar 60 net yapmak istiyorum ne kadar sürede bir deneme çözmeliyim?

Haftada 1 genel deneme yeterli olur bence eğer kendinizi hazır hissederseniz 2'ye çıkarabilirsiniz, branş denemelerini de hazır hissettiğiniz zaman yaparsınız çoğu şeyi biliyorsunuz sadece pekiştirmek gerekiyor onu da soru çözerek denemeye girerek halledersiniz ben en fazla bunları diyebilirim ama daha yararlı şeyler istiyorsanız YKS kanallarına bakabilirsiniz, ayrıca dershanelerde hafta sonları deneme yapar. Onların deneme kulübüne girebilirsiniz onlar daha analizli bir şekilde sonuç çıkarıyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı