KiloZuluSierra
Hectopat
- Makaleler
- 1
Öncelikle merhaba son 2 gündür TYT netlerini düşünmekten kafayı yemiş durumdayım. Ekim kasım aylarındaki bilindik yayınlardan TR geneli denemelerim 85-95 arası geliyordu. Daha da yükselmek isterken son 2 sınavdır 73 ve 78 yaptım. İkisinde de 35 mat var. Fende konu eksiğim yok onda da netimden memnunum ama şu son 2 sınavdır Türkçem hep 10 yanlış üstü geliyor Türkçem kötüdür ama branş denemeleriyle düzelttim sanıyordum ki düzeltememişim. Ekim kasım'da aynı sınavlarda aynı netleri yaptığım arkadaşlarım şu 100'e oynuyor bazıları da geçiyor. Ben 70'e düştüm delirmemek elde değil. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu düşüşler normal mi?
Hedef yüksek sayısal Allah ne verdiyse, bu yüzden netler moral bozuyor. AYTde ilerliyorum bir yandan. Ayt çalışma yüzdemi artırdım bu aralar düşüş ondan mı kaynaklı? Ama çoğu arkadaşımda benim gibi ayt çalışmasına rağmen tyt de yüksek yapıyor.
@Darth Urfha
Hedef yüksek sayısal Allah ne verdiyse, bu yüzden netler moral bozuyor. AYTde ilerliyorum bir yandan. Ayt çalışma yüzdemi artırdım bu aralar düşüş ondan mı kaynaklı? Ama çoğu arkadaşımda benim gibi ayt çalışmasına rağmen tyt de yüksek yapıyor.
@Darth Urfha
Son düzenleme: