TYT netleri artmıyor

Mehmet_5445

Femtopat
Yıl başına aralıklarla çalıştım, temeli attım, dil bilgisini bitirdim, paragraf falan çözdüm. Ara tatilin sonunda sıkı bir çalışmaya başladım. Sadece 280 puanlardan 325'lere geldi, artmıyor. Artmadıkça artık bunalıyorum, “Neden olmuyor, neden olmuyor?” diye kafa yoruyorum. Konularda ilerliyorum, test çözünce yapabiliyorum. Evde paragraf çözdüğümde de neredeyse fullüyorum ama denemelerde olmuyor.

Benim yapmam gereken puan: 358
Sıralama: 369K falan olur mu kalan sürede?
Çok fazla bir net değil, yapabilirim ama denemelerde olmuyor. Bunun sebebi psikolojik mi?

Yıl başına aralıklarla çalıştım, temeli attım, dil bilgisini bitirdim, paragraf falan çözdüm. Ara tatilin sonunda sıkı bir çalışmaya başladım. Sadece 280 puanlardan 325'lere geldi, artmıyor. Artmadıkça artık bunalıyorum, “neden olmuyor, neden olmuyor?” diye kafa yoruyorum. Konularda ilerliyorum, test çözünce yapabiliyorum. Evde paragraf çözdüğümde de neredeyse fullüyorum ama denemelerde olmuyor.

Benim yapmam gereken puan: 358.
Sıralama: 369k falan olur mu kalan sürede?
Çok fazla bir net değil, yapabilirim ama denemelerde olmuyor. Bunun sebebi psikolojik mi?

Yaparsınız hocam ve biraz fazla takıyorsunuz gibi geldi normaldir TYT nankör bir yerde tıkanabiliyor ya da ilerlemeyebiliyor sakin olun ve çalışmaya devam edin elbet göreceksiniz bir süre sonra kendiliğinden artacaktır tabii bu süreçte eksik olan yerlerinizi de kapatmayı ihmal etmeyin.

Yaparsınız hocam ve biraz fazla takıyorsunuz gibi geldi normaldir TYT nankör bir yerde tıkanabiliyor ya da ilerlemeyebiliyor sakin olun ve çalışmaya devam edin elbet göreceksiniz bir süre sonra kendiliğinden artacaktır tabii bu süreçte eksik olan yerlerinizi de kapatmayı ihmal etmeyin.

Her deneme çözdükçe yeni şeyler öğreniyorum bilmediğim yerde arkadaşlarıma soruyorum kapamaya çalışıyorum sağ olun desteğiniz için.

Ne demek hocam 2 ay kaldı zaten az sabredin sakin kalmaya stres yapmamaya çalışın o netler yavaş yavaş ta olsa artacak merak etmeyin.

Sağ olun sabredeceğim inşallah ta kazanacağım.

Ne demek hocam 2 ay kaldı zaten az sabredin sakin kalmaya stres yapmamaya çalışın o netler yavaş yavaş ta olsa artacak merak etmeyin.

Bir şey daha soracağım şimdi kimya ile biyolojinin ortalarına geldim bitmesine az kaldı beni feni 3 derside beraber götürüyorum sizce birini bitirip öbürüne mi geçeyim yoksa beraber mi devam edeyim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı