TYT netleri çalışmaya rağmen düşük geliyor

KısaHayâl

Centipat
Daha fazla  
2025 YKS sınavına hazırlanıyorum, TYT adına konularımı çalıştım, her hafta iki kez TYT matematik branş denemesi çözüyorum ama netlerim 20-25 aralarında geziyor, hatta genel denemelerde daha düşük geliyor. Şu anlık deli gibi AYT çalışıyorum, konularımı yarıladım fakat TYT netim yükselmediği için motivasyonum kaçıyor ve çalışmamın verimi düşüyor, ne yapmalıyım? Cidden çok yıpranıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2025 YKS sınavına hazırlanıyorum, TYT adına konularımı çalıştım, her hafta iki kez TYT matematik branş denemesi çözüyorum ama netlerim 20-25 aralarında geziyor, hatta genel denemelerde daha düşük geliyor. Şu anlık deli gibi AYT çalışıyorum, konularımı yarıladım fakat TYT netim yükselmediği için motivasyonum kaçıyor ve çalışmamın verimi düşüyor, ne yapmalıyım? Cidden çok yıpranıyorum.

Videolardan sürekli çözüm izle. Zaten çözüme alıştıkça otomatik soruları çözüyorsun. Ne kadar çok soru o kadar çok pratik demektir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam az çalışın öz çalışın anlayarak çalışın bakın yapacaksınız günde 2-3 saat yerine 1 saat öz gerçekten çalışmış olacaksınız 100 soru yerine 50 soru ama anlayarak yaparak deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı