TYT netleri çok düştü

ProfesörX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Önceden girdiğim bir zor sayılan bir deneme sınavında 65, daha başka bir yayında 70 net yapmıştım.
Dün ve bugün girdiğim denemede ise ilk 59, sonrakinde ise 49'u gördüm. Neden bilmiyorum. Girdiğim kurum aynı sadece farklı bir sınıfta girdim. Düşen dersler: TYT Türkçe, TYT fen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belki de psikolojik kaynaklıdır. Ruh halimiz nasıl? Bunlarda önemli. Yada bilmediğiniz konulardan çıkan sorular aynıdır. Deneme analizinizi iyi yapıyorsanız anlarsınız.

Belki de psikolojik kaynaklıdır. Ruh halimiz nasıl? Bunlarda önemli. Ya da bilmediğiniz konulardan çıkan sorular aynıdır. Deneme analizinizi iyi yapıyorsanız anlarsınız.

Ruh halinden emin değilim ama eskiden 9'da girdiğim sınava şimdi 10'da giriyorum. Bilmediğim konular da evet fazlaydı yorumla bile yapamadım.

Merhaba. Önceden girdiğim bir zor sayılan bir deneme sınavında 65, daha başka bir yayında 70 net yapmıştım.
Dün ve bugün girdiğim denemede ise ilk 59, sonrakinde ise 49'u gördüm. Neden bilmiyorum. Girdiğim kurum aynı sadece farklı bir sınıfta girdim. Düşen dersler: TYT Türkçe, TYT fen.
Düşük olanlar hangi yayın ? Gerçekten saçmalayan çok yayın var o yüzden soruyorum.

Orijinal denemesi 59, Yayın Denizi denemesi 49 idi.
İyi yayınlar olduğu için suçu atamam bunlara ama şöyle söyleyeyim farklı sınıf dediniz ya buna devam edin en arkada oturun pencere kenarında oturun soğuk-sıcak ortam değişikliğine alışkın olun bu detaylar bile neti etkiler ve çok kafa yormayın çalışmaya devam.

İyi yayınlar olduğu için suçu atamam bunlara ama şöyle söyleyeyim farklı sınıf dediniz ya buna devam edin en arkada oturun pencere kenarında oturun soğuk-sıcak ortam değişikliğine alışkın olun bu detaylar bile neti etkiler ve çok kafa yormayın çalışmaya devam.

Bilgi Sarmalı ve Beş denemelerinde 67, Aktif denemesinde 81 yaptım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı