TYT netleri düşmeye başladı

lyrex12

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar TYT de geçen sene dershanede 2. oluyordum hep ama şimdilerde dershanede kişi sayısı arttı ve 30'lara düşmeye başladım, 20'lere falan. Bu olunca moral bozukluğu oldu tabii, ne yapmam lazım? Geometri hiç anlamıyorum, 10 tane sorudan belki 1 2 tane. Hocaların beklentisi benden yüksekti fakat son denemelerde performansım düştü cidden, bana tavsiyeniz var mı?

At yarışı yapmayı bırakın kendi hedefinize odaklanın. Kimsenin sıralaması seni geliştirmez. TYT netlerinin düşüp yükseldiğini zaten anlarsın sadece sıralamana mı bakıyorsun?
Hocam böyle diyorsunuz fakat zaten YKS komple bir at yarışı onu napacaz. Bu bir net sınavı değil sıralama sınavı sonuçta.

Hocam böyle diyorsunuz fakat zaten YKS komple bir at yarışı onu napacaz. Bu bir net sınavı değil sıralama sınavı sonuçta.
Evet haklısın hepimiz bir at yarışının içindeyiz ama insanların başarısı ile kendi başarını kıyaslayıp boşu boşuna motivasyon kaybetmeye gerek yok. Ben başkasının başarısı ile motive olanı hiç görmedim, kendimde dahil. Boşu boşuna psikolojiyi zorlamaya gerek yok zaten yeterince stresli zamanlar bunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı