TYT netleri nasıl yükseltilebilir?

125824

Hectopat
Yer
Manchester
Bu sene 12.sınıfa yeni geçtim. Sağlık Meslek Lisesi öğrencisiyim. Dershaneye falan gitmiyorum açıkçası gitmeyi de düşünmüyorum zaten zamanım olmuyor. Her gün YouTube'dan falan konu anlatım videoları, soru çözüm videoları vs. falan izliyorum hatta günde 3-4 saatimi rahat harcıyorum diyebilirim derslere. Ancak netlerime gelecek olursak berbat derecede kötü 20-25 arası falan yapıyorum. Ne yapabilirim?
Resmen sinir ve stresten saçlarım dökülmeye başladı.
Güzel bir meslek sahibi olmak istiyorum sadece. :(

Netlerinin kötü olmasının sebebi bu saçma sistemde 4 gün staj görüp 1 gün ders görmen üstüne üstlük ders çalışcak vaktinin olmaması ve de senin 12 de ders çalışmayı düşünmen. Netlerini yükseltmenin yolu çalışmaktan geçiyor başka sihirli bir yöntemi yok hocam maalesef.

Son düzenleme:
Düzenli paragraf çöz her gün. TYT Fen'de çıtır konular vardı onları aradan çıkar. Sosyal'de yorum sorularına kaçırma. Matematikte ise temel kavramlar, problemler ve üçgenler çalış. Sadece bunları biraz yaparsan 50 net üstüne çıkarsın rahat.

Matematiğin güler yüzü izle ve başlangıç kaynaklarından karekök sıfır gibi testleri çöz testsiz olmaz

Bu sene 12.sınıfa yeni geçtim. Sağlık meslek lisesi öğrencisiyim. Dershaneye falan gitmiyorum açıkçası gitmeyi de düşünmüyorum zaten zamanım olmuyor. Her gün YouTube'dan falan konu anlatım videoları, soru çözüm videoları vs. falan izliyorum hatta günde 3-4 saatimi rahat harcıyorum diyebilirim derslere. Ancak netlerime gelecek olursak berbat derecede kötü 20-25 arası falan yapıyorum. Ne yapabilirim?

Video izleme ile olmaz o iş ben şahsen YouTube'da yayın yapan ders kanallarının da çok düzgün anlattığını sanmıyorum önce MEB'in ders kitabından okuyun konuları sonra sağlam yayınların konu anlatımlı TYT föylerinden pekiştirme yapın ve bol soru çözün en azından hepsini görmüş olursunuz aklınıza geleni yaparsınız.

Bu sene 12.sınıfa yeni geçtim. Sağlık meslek lisesi öğrencisiyim. Dershaneye falan gitmiyorum açıkçası gitmeyi de düşünmüyorum zaten zamanım olmuyor. Her gün YouTube'dan falan konu anlatım videoları, soru çözüm videoları vs. falan izliyorum hatta günde 3-4 saatimi rahat harcıyorum diyebilirim derslere. Ancak netlerime gelecek olursak berbat derecede kötü 20-25 arası falan yapıyorum. Ne yapabilirim?

Paragraf çöz dakika tutup, TYT matematikten önce konuları bitir zaten çerezlik konular var sürekli aynı tarz sorulan sorular var onları kavra, TYT Sosyal zaten paragraf gibi oda gitgide artar paragraf çözdükçe.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı