TYT netleri nasıl yükseltilir?

Pratik eksikliği olabilir. Ayrıca sanırım matematik çözerken çözemediğin soruya çok uzun süre harcıyormuşsun gibi. Bu da bir hatadır. Yeni nesik TYT nasıl bilmiyorum fakat problem çözme ağırlıklı olduğunu duymuştum. Problem pratiği yapmak işe yarayacaktır. Üstelik şunu da unutmayın lütfen kendi yaptığınız sınavlardaki netler ve gerçek sınavdaki netler farklı olabilir. Ben TYT sınavında kendi netlerimden 10 daha fazla yapmıştım. Bolca pratik yaparak, sınavda çözemediğiniz soruya çok zaman harcamayarak ve en önemlisi sakin olarak devam edersen netlerinde yükselme olur ve bir önemli nokta daha netlerinin sürekli sabit olmasını beklemeyin çünkü sınava kadar netleriniz hep oynayacak siz pratik yapın, rahat olun gerilmeyin. Gerisi zaten gelir. Umarım güzel bir sınav senesi geçirirsiniz.

Teşekkür ederim hocam. Türkçeyi rahat bir kafayla çözmüştüm. Ama Türkçe ve Sosyali bitirdikten sonra 1 saatim kaldığını görünce çok strese girmiştim O bir saat sanki 10 dakika gibi geçmişti. Neyse hocam, yorumunuz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…