İlginiz için çok teşekkürler ben zaten küçüklükten beri asker olmak istiyorum 11. sınıfa geldiğimde artık bizi sınavlara hazırlamaya başladılar bende araştırdım MSÜ'yü öğrendim benim hedefim en başta kara harp okuluydu çevremde kimse askeri okul okumak istemiyordu hocalarımda pek fazla bir şey bilmiyordu MSÜ hakkında internetten araştırıp kendi kendime öğrendim 12. sınıfa geldiğimde artık çalışmaya başlamıştım ama hiç temelim yoktu malum 9 ve 10. sınıfta pandemiye denk geldim yavaştan başladım denemelere girdim ama sonuçlarım çok düşüktü kendi çabamla biraz yükseltmeye çalıştım denemelerde 270-280 zar zor alıyordum neyse MSÜ sınavına kadar çalıştım ama yapamadım 245 puan aldım zaten 245 alınca bütün çalışma hevesim gitti çünkü sivil üniversite istemiyordum TYT de fazla bilet yapamadım zaten bu süreçte kendi kapasitemi anladım kendimi astsubaylığa odakladım ailemde bana neden subaylık istemiyorsun diye sorunca onlarda bu şekilde cevap verdim işte bu yüzden bu sene kendimi kasmadan çalışıp netlerimi artırıp inşallah bu sefer astsubaylığı kazanacağım.