TYT netlerim sınava 2 ay kala hala kötü

Berishacıyım

Femtopat
Daha fazla  
Üniversite sınavına 2 ay kala TYT netlerim 15 ile 20 arasında gidip geliyor. Ne kadar çalışırsam çalışayım olmuyor. Ne yapabilirim bir yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
15-20 yapıyorsan zaten ne diyelim çare yok. Türkçe bilen herhangi biri bile 20 net yapar. Umarım sadece matematik falandır o 20 net.

15-20 yapıyorsan zaten ne diyelim çare yok. Türkçe bilen herhangi biri bile 20 net yapar. Umarım sadece matematik falandır o 20 net.

Sıkıntı Türkçede değil işte matematik falan bitiriyor. Bazen aptal olduğumu falan düşünüyorum yani o derece.

Sıkıntı Türkçede değil işte matematik falan bitiriyor. Bazen aptal olduğumu falan düşünüyorum yani o derece.

Hocam toplam 20 net yapıyorsanız ciddi bir sorun var. Düzgün bir bölüm için mezuna kalmalısınız. Kalsanız bile 20 netten TYT'yi güzel bir seviyeye çıkarıp üstüne eğer gerekiyorsa AYT'yi de belli bir seviyeye 1 yılda çıkarmak gerçekten imkansız gibi. Eğer TYT ile alan bir bölüm istiyor iseniz mezuna kalıp çalışın. Çünkü sınav çok yakın artsa artsa 3-5 bir şey artar.

Doğru diyorsunuz yapacak bir şeyim yok anlaşılan 2.kez mezuna kalmak gerek.

Hocam herkes üniversite okuyacak diye bir şart yok fazla kafaya takmayın.

Dürüst olmak gerekirse hala 20 net yapıyorsanız çok bir umut yok, size bir formül verip netlerinizi 2-3 katına çıkaramayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…