Merhaba. İlk TYT netim 24.25'ydi. Sonra 1 ay sonra bu 36.50 oldu. Ondan 1 hafta sonra 28'e düştü sonra 26'ya düştü. Özellikle matematik. 9 net seviyelerine gelmişken birdenbire 2'ye 3'e düştü. Son TYT matematik netimde 0'dı. Neden böyle oldu?
Fende çok sorun yaşıyorum hocam.Değişken olabiliyor hocam denemeden denemeye canınızı sıkmayın biri iyi biri kötü gelebiliyor çalışmaya devam edin.
Fende çok sorun yaşıyorum hocam.
Tek sorun fende değil gibi. Matematiği fazla mı aksatıyorsun?Fende çok sorun yaşıyorum hocam.
Hocam şöyle zaten dershanede görüyoruz. Ama verim alamıyorum. Sonrasında birebirde alıyorum. Yine anlamıyorum. Bir konuyu video izleyerek notlar çıkararak mantığını kavrayabiliyorum. Yani hemen olmuyor. Ona da dershane izin vermiyor. Tablet kullanmak yasak.Sorunlarının üstüne gitmeyi denediniz mi?
Sayısalım hocam. TYT Fen 2 falan.Fen netiniz kaç geliyor ve EA mısınız?
Matematikte yeni nesilde takılıyorum. Yoksa temelim ve her geçen gün dahada geliştiriyorum. AYT Matematikte bile çok güzel ilerliyorum.Tek sorun fende değil gibi. Matematiği fazla mı aksatıyorsun?
Hocam şöyle zaten dershanede görüyoruz. Ama verim alamıyorum. Sonrasında birebirde alıyorum. Yine anlamıyorum. Bir konuyu video izleyerek notlar çıkararak mantığını kavrayabiliyorum. Yani hemen olmuyor. Ona da dershane izin vermiyor. Tablet kullanmak yasak.
Sayısalım hocam. TYT fen 2 falan.
Tamamda konu anlatımı dinleyecek zamanım yok ki. Birebir alıyorum ama verim alamıyorum. Çünkü o dersler hakkında bilgim sıfır. Tek verim aldığım dersler Türkçe ve Matematik.Hocam TYT fen için önerim ders ders gitmeniz olur mesela kolay olan TYT kimyadan başlayıp en az 1 soru bankası ile konu anlatımı dinleyerek bitirmeye çalışın sonrasında biyor fizik diye gidersiniz kanal olarak görkem şahini öneririm ama yine de siz kendinize uygun bir hoca bulun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.