TYT önemli mi?

veysel000

Hectopat
4 yıllık bölüme gitmek istiyorum, TYT'ye mi ağırlık vermeliyim AYT'ye mi? Bir de istediğim bölüm 140 bin ile kapatmış, seneye ise muhtemelen 120 bin ile kapatır. 1 yılda bunu yapmak zorlar mı sizce dershaneye gidiyorum evde ise 2 saat soru falan çözüyorum.

4 yıllık bölüme gitmek istiyorum, TYT'ye mi ağırlık vermeliyim AYT'ye mi? Bir de istediğim bölüm 140 bin ile kapatmış, seneye ise muhtemelen 120 bin ile kapatır. 1 yılda bunu yapmak zorlar mı sizce dershaneye gidiyorum evde ise 2 saat soru falan çözüyorum.

8.sınıf 9.sınıf ve 10.sınıf temelin iyiyse TYT'ye bakmana pek de gerek yok sonuçta 4 işlem üslü sayılar köklü sayılar gibi konular var adı üstünde zaten temel yeterlilik sınavı bence asıl ağırlık AYT'ye verilmeli 2 yıllık TYT okuyup iş bulma imkanı çok zor.

İkisi de önemli, ikisine de ağırlık vermen gerekiyor.
Öyle yapacağım.

Biraz zorlayabilir ancak düzenli ve verimli çalışırsanız neden olmasın. TYT ve AYT'ye eşit bir şekilde ağırlık verin. Ayrıca bir paragraf kitabı alıp her gün 10 tane çözerseniz çok yararı olur.
Yakın bir zamanda alacağım kitabı.

8.sınıf 9.sınıf ve 10.sınıf temelin iyiyse TYT'ye bakmana pek de gerek yok sonuçta 4 işlem üslü sayılar köklü sayılar gibi konular var adı üstünde zaten temel yeterlilik sınavı bence asıl ağırlık AYT'ye verilmeli 2 yıllık TYT okuyup iş bulma imkanı çok zor.
10.sınıf temelim var 9'da ise çok az bilgim var, 2 veya 3 ayda TYT'yi halledip AYT'ye gömüleceğim sanırım.

AYT daha önemli ama bu TYT önemsiz demek değil. İkisine de çalışmanız gerekiyor.
Sağ olun, öyle yapacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı