TYT paragraf test kitabı önerisi

867983

Zeptopat
Arkadaşlar bana acilen içerisinde direk karışık soruların olduğu konu konu gitmeyen karma mix TYT paragraf test kitabı lazım. Piyasadaki çoğu kaynaklar konu konu gidiyor karma olan varsa bildiğiniz önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam denemeler pahalı napacağımı bilmiyorum paragraf çözmeyi bıraktığımda hemen netlerim dibe vuruyor
Hocam maddi durumunuzu bilmediğim için net bir şey söyleyemem fakat denemeler kitaplara göre o kadar da pahalı değil aslında. Örneğin Bilgi Sarmalın 25'li paragraf denemesi 225TL. Zaten alacağınız bir kitap ortalama 350 - 400TL bandında olacak. Bir paragraf kitabıda soru olarak ortalama 32 - 33 denemeye denk geliyor. Denemeler kitaplara göre ekstra pahalı değil yani.

Daha dün Bilgi Sarmal paragraf kitabı aldım, bence paragraf için 1-2 soru bankası bitirmek yeterli. Kalanı için deneme çözmek mantıklı.

Haklısın hocam ben paragraf denemelerinde sevmediğim şey gereksiz pahalı bir test kitabı ortalama 800 -900 soru varken denemede 350 400 civarı ve oranla daha pahalı ama mecbur artık alacağım 😕

Daha dün Bilgi Sarmal paragraf kitabı aldım, bence paragraf için 1-2 soru bankası bitirmek yeterli. Kalanı için deneme çözmek mantıklı.
Hocam soruları karısık mı yoksa soru kalıp kalıp mı gidiyor

Haklısın hocam ben paragraf denemelerinde sevmediğim şey gereksiz pahalı bir test kitabı ortalama 800 -900 soru varken denemede 350 400 civarı ve oranla daha pahalı ama mecbur artık alacağım 😕

Siparişi dün verdim henüz elime geçmedi ancak bildiğim kadarıyla karışık geliyor.

Düzenleme: Kalıp kalıp ilerliyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı