TYT paragraf vs dil bilgisi

İkisi de önemli paragraf ortalama 25 soru geliyor fakat hepsini yapmak zor tabii illa yanlış çıkabiliyor o yanlış eksiğini de dil bilgisi tamamlıyor zaten dil bilgisi öyle aşırı vakit isteyen bir şey değil 10 günde falan sorularınıda çözerek bitrirsiniz.
Hocam benim aldığım bir set var.
Benim Hocam Kadir Gümüş'ün kitapları 48 günde diyor. 10 günde tamamlana bilir mi sizce ?

@Eriksen @WIN_Alpha arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim bundan sonra tamamen paragraf odaklı gideceğim. Sadece 1 saat dil bilgisi yapacağım sizin dediğiniz gibi.

Elimde bulunan kitaplar aşağıda. Sizce ilk olarak hangi kitaptan başlıyayım ? Niye bu kadar çok kitap aldın demeyin çünkü epey stresliyim önüme geleni aldım :/

2023 basım olanı var.

Hocam benim aldığım bir set var.
Benim hocam kadir gümüş'ün kitapları 48 günde diyor. 10 günde tamamlanabilir mi sizce?

@Eriksen @WIN_Alpha arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim bundan sonra tamamen paragraf odaklı gideceğim. Sadece 1 saat dil bilgisi yapacağım sizin dediğiniz gibi.

Elimde bulunan kitaplar aşağıda. Sizce ilk olarak hangi kitaptan başlayayım? Niye bu kadar çok kitap aldın demeyin çünkü epey stresliyim önüme geleni aldım :/

2023 basım olanı var.

345 günlük çözülmeli rüştü hoca paragrafın 0 değilse gereksiz olmuş ayrıca sınava az kaldı zaten onu çözme direk 345 çöz yanına günlük TYT Türkçeden dil bilgisi çalışırsan süper olacaktır.

30 soru sorulan paragraf nereye 10 soru sorulan dil bilgisi nereye?
Geçen yıl ses bilgisi sormadılar bile.
Yazım, noktalama, cümlenin ögeleri, ses bilgisi çalış yeter bence

345 günlük çözülmeli rüştü hoca paragrafın 0 değilse gereksiz olmuş ayrıca sınava az kaldı zaten onu çözme direk 345 çöz yanına günlük TYT Türkçeden dil bilgisi çalışırsan süper olacaktır.
0 olduğum için Rüştü hocayı tercih ettim. Bunu düşünerekten öneri yapar mısınız hocam baya size zahmet olacak ama. Önce rüştü hoca sonrasında 345 daha mantıklı olmaz mı sizce ?

Son düzenleme:
30 soru sorulan paragraf nereye 10 soru sorulan dil bilgisi nereye?
Geçen yıl ses bilgisi sormadılar bile.
Yazım, noktalama, cümlenin ögeleri, ses bilgisi çalış yeter bence.

Geçen sene ve diğer senelere göre dil bilgisi azalıyor noktalama ve yazım her sene çıkar bunlara çalışın geriye kalan sorular genelde paragraf olur belki 1 tane ses bilgisi gelir ki çok kolay soruluyor.

Geçen sene ve diğer senelere göre dil bilgisi azalıyor noktalama ve yazım her sene çıkar bunlara çalışın geriye kalan sorular genelde paragraf olur belki 1 tane ses bilgisi gelir ki çok kolay soruluyor.
Bu şekilde gideceğim sizce doğru ilerleme olur mu hocam ? Dediğiniz gibi 1 saat gibi bir süre ayıracağım dil bilgisi için.
Rüştü hoca 0'dan paragraf
Benim hocam paragraf seti
345

Bu şekilde gideceğim sizce doğru ilerleme olur mu hocam? Dediğiniz gibi 1 saat gibi bir süre ayıracağım dil bilgisi için.
Rüştü hoca 0'dan paragraf.
Benim hocam paragraf seti.
345.

Paragraf için kampa gerek yok bunlar saçmalık okuduğunu anlama zaten. Gidin yazım ve noktalama çalışın yazımda zaten hepimiz bazı yerleri biliyoruz biraz dikkat ediyorsak.

Paragraf için kampa gerek yok bunlar saçmalık okuduğunu anlama zaten. Gidin yazım ve noktalama çalışın yazımda zaten hepimiz bazı yerleri biliyoruz biraz dikkat ediyorsak.
Chatgpt ile program çıkarttım sizce nasıl ?
1746742144471.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı