Dragonsaw
Hectopat
Daha fazla
Hocam benim aldığım bir set var.İkisi de önemli paragraf ortalama 25 soru geliyor fakat hepsini yapmak zor tabii illa yanlış çıkabiliyor o yanlış eksiğini de dil bilgisi tamamlıyor zaten dil bilgisi öyle aşırı vakit isteyen bir şey değil 10 günde falan sorularınıda çözerek bitrirsiniz.
Benim Hocam Kadir Gümüş'ün kitapları 48 günde diyor. 10 günde tamamlana bilir mi sizce ?
@Eriksen @WIN_Alpha arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim bundan sonra tamamen paragraf odaklı gideceğim. Sadece 1 saat dil bilgisi yapacağım sizin dediğiniz gibi.
Elimde bulunan kitaplar aşağıda. Sizce ilk olarak hangi kitaptan başlıyayım ? Niye bu kadar çok kitap aldın demeyin çünkü epey stresliyim önüme geleni aldım :/

Rüştü Hoca 0'dan Paragraf - Fiyatı, Yorumları
Rüştü Hoca 0'dan Paragraf yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Benim Hocam Yayınları PARLA Dil Bilgisi Tamamı Ve Paragraf Video Çözümlü Soru Seti Benim Hocam - Fiyatı, Yorumları
Benim Hocam Yayınları PARLA Dil Bilgisi Tamamı Ve Paragraf Video Çözümlü Soru Seti Benim Hocam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Benim Hocam Yayınları Yks Tyt Türkçe Video Ders Notları Ve Soru Bankası Seti GÜNCEL BASKI - Fiyatı, Yorumları
Benim Hocam Yayınları Yks Tyt Türkçe Video Ders Notları Ve Soru Bankası Seti GÜNCEL BASKI yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
2023 basım olanı var.

Üç Dört Beş Yayıncılık 345- Paragraf Sıfır Risk 2023 Baskı Kapak Hasarlı - Fiyatı, Yorumları
Üç Dört Beş Yayıncılık 345- Paragraf Sıfır Risk 2023 Baskı Kapak Hasarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.