TYT problemler gerekli mi?

319565

Hectopat
TYT'de problemler varmış sanırım bende yeni yeni çalışmaya başladığım için duymamıştım. Sırf çözmek için ekstra kitap almama gerek var mı? Dershane hocam da programa öyle bir şey yazmadı. Babama o kadar kitap aldım şimdi tekrar bir kitap daha aldırmak istemiyorum açıkçası.

TYT'de problemler varmış sanırım bende yeni yeni çalışmaya başladığım için duymamıştım. Sırf çözmek için ekstra kitap almama gerek var mı? Dershane hocam da programa öyle bir şey yazmadı. Babama o kadar kitap aldım şimdi tekrar bir kitap daha aldırmak istemiyorum açıkçası.

Çözmenizde fayda var. İnternetten önceki senelerin çıkmış TYT sorularına falan bakabilirsiniz. Ayrıca aldığınız TYT kitaplarında problemler kısmı olması lazım.

Problemler büyük yer kaplıyor matematik sorularında fakat TYT kitaplarının içinde vardır problemler zaten. İlerleyen zamanlarda ayrı kitap alabilirsin şu an aldırmak istemiyorsan. ❤️

Alabilirsiniz. Tyt daha çok yoruma dayalı bir sınav ve problemler kitabı bunun için iyi olacaktır. Ama biraz matematiğinizi ilerletmeyi bekleyebilirsiniz. Bu arada birsürü kitap aldığınız yazmışsınız ama birsürü kitap yerine birsürü deneme çözmek daha faydalı olacaktır.

TYT Matematiğin en önemli kısımlarından biri olur kendileri. Kitap almak istemiyorsanız internette soru bankalarının pdfleri var onları çözebilirsin ben öyle yapmıştım.

TYT Matematikte fazlasıyla yer kaplıyor.
Bilmediğiniz bir yerden gelse bile problemler mantığa dayalı olduğu için soru kazanmak bir o kadar da kolay.

TYT Matematik 345 kitabim var. Siz içerisinde vardır diyince baktım hız, yaş, grafik, emek vb problemleri var. Sanırım bu bana uzun bir süre yeter (115 sf). Şimdilik almama gerek yok sanırım teşekkürler.

Bu arada birsürü kitap aldığınız yazmışsınız ama birsürü kitap yerine birsürü deneme çözmek daha faydalı olacaktır.
TYT temelim orta fakat konuları tekrar gözden geçirmem lazım. Bu yüzden sıfırdan başladım. Şimdilik kitaplardan ilerliyorum TYT az çok oturunca denemelere başlarım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı