TYT puanı ile yatay geçiş

Merkezi yerleştirme değil. Kurumlar arası geçiş yapmak istiyorum. Orada da YKS + o seneki not ortalamana bakıyorlar. Eğer YKS puanı yüksek olmalı şartı yoksa geçiş yapabilmem için bir engel kalmıyor.

Merkezi yerleştirme puanı dediğim YKS puanın zaten. Benim sana bahsettiğim YKS puanınla geçiş. Ben de yaptım birkaç yıl önce. Bu birincisi. İkincisi ise kurumlar arası geçiş. Onda da genel not ortalaman önemlidir. İkisi ayrı geçiş tipleri yani ortak bir yanı yok diye biliyorum. GNO şartını sağlıyorsan başvurabilirsin. Tavsiyem ÖSYM'den bilgi alman ancak telefondan ulaşmak yarım saati geçebiliyor.

Çok sıktım seni kusura bakma aklıma takılan son şey, ben not ortalamam ile geçiş yapmak istiyorum ya, burada senin dediğin not kısıtlaması geçerli mi?

Not ortalamanla geçiş yapacaksan TYT puanın önem arz etmiyor diye biliyorum. Ancak yarıyılda geçiş yapamıyorsun bir yılı doldurmuş olman gerek.

Yarıyılda geçiş yapılıyor diyor tüm kaynaklar. Ön lisans öğrencisiyim

Sadece dönem ortalaması ile yatay geçiş mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…